19 / 04 / 2024

İncek Loft Konutları Gölbaşı teslim tarihi!

İncek Loft Konutları Gölbaşı teslim tarihi!

Firma: Akfen İnşaat

Proje: İncek Loft

İncek Loft Konutları Gölbaşı projesinde ev fiyatları 316 bin liradan başlayarak değişiyor. Akfen İnşaat imzasını taşıyan İncek Loft projesinde ilk teslimle bu yıl 30 Nisan'da başlıyor...




Ankara Gölbaşı İncek Yolu üzerinde yükselen  İncek Loft  Konutları projesi  Akfen İnşaat  imzasını taşıyor. İncek Loft Konutları projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire tiplerine yer veriliyor.


108 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen  Ankara  İncek Loft Konutları projesi 1.199 adet konuttan meydana geliyor. İncek Loft Konutları üç etap olarak planlandı. İncek Loft Konutları'nda fiyatlar 316 bin liradan başlıyor.



İncek Loft Konutları Gölbaşı teslim tarihi!


İncek Loft Konutları Gölbaşı teslim tarihi birinci etap için bu yıl 30 Nisan, ikinci etap için 30 Haziran, üçüncü etap için 30 Eylül olarak belirlendi. İncek Loft Konutları'nda yüzde 25 peşinatla konut kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor.


İncek Loft Konutları projesinde konut alanları 56 metrekare ile 563 metrekare arasında belirlendi. İncek Loft Konutları'nda fitness, sauna, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Adres : Gölbaşı-İncek Yolu, Ahmet Ulusoy Lisesi yanı İncek/Ankara


Telefon : 0312 408 15 50

Web : http://www.incekloft.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön