19 / 04 / 2024

İnci Deri 83. mağazasını Ümraniye'de açtı!

İnci Deri 83. mağazasını Ümraniye'de açtı!

95 yıllık köklü tarihi, yurtiçi ve yurtdışındaki satış noktaları ileTürkiye’nin önde gelen ayakkabı, çanta ve aksesuar markası İnci Deri, 20 Mart Çarşamba günü yenilenen Ümraniye mağazasını yeni yerinde açıldı.



Mağazanın açılışı için düzenlenen törene katılan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can kurdele kesiminden sonra, “Son dönemde büyük değişim içerisinde olan ilçemizin olumlu dönüşümüne İnci Deri de yeni mağazası ile katıldı. Yenilenerek Ümraniye halkı ile yeniden buluşan İnci Deri mağazasının önemli bir örnek olacağını ve Ümraniye’nin ticaretine büyük katkı sağlayacağını umuyor ve yeni mağazanın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.


Tören sırasında konuşan İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş ise, İnci’nin yurtiçi ve yurtdışında 100’e yakın satış noktası bulunduğunu ve şirket olarak yatırıma hız kesmeden devam ettiklerini iletti. Kızıltaş: “ Ümraniye’de uzun yıllardır bulunan mağazamızı, Ümraniye’nin müthiş gelişimine uygun olarak yenileme kararı aldık. Yeni yerimizde tamamen yeni konseptimiz, dekorasyonumuz ve koleksiyonumuz ile Ümraniyeli müşterilerimizin hizmetinde olmaktan mutluyuz. İnanıyoruz ki yeni konseptimizi Ümraniye halkı çok beğenecek ve alışverişlerinde rahat edecekler. Ümraniye, İnci’nin Türkiye’deki 83. Mağazası oldu. Mağaza sayımızı önümüzdeki günlerde Ümraniye gibi verimli yatırımlarla arttırmayı hedefliyoruz” dedi.


2012 yılında AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) tarafından yapılan araştırmada AVM’ler de tüketicilerin en çok beğendiği marka seçilen İnci Deri, mağazaları aracılığıyla tarz ve tasarım sahibi müşterileriyle buluşuyor.


2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu “Varoluş Senfonisi” ile sezona yön veren İnci Deri, bu sezon kadın ayakkabılarında retro hippi stillerden, sadelik ve şıklığa, derinin en canlı enrenkli halinden, ağırbaşlı yılan baskılı haline şehirli İnci kadınını bekliyor. Rahatına düşkün, şıklıktan ödün vermeyen erkekler ise yeni sezonda şık/trendy, casual, spor ve elegant gruplarından tarzlarına en uygunu seçiyor.


Geri Dön