19 / 04 / 2024

Indesit Company, Hotpoint markasıyla küçük ev aletleri pazarına girdi!

 Indesit Company, Hotpoint markasıyla küçük ev aletleri pazarına girdi!

Avrupa'nın ve Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya firması Indesit Company, Hotpoint markasıyla küçük ev aletleri pazarına girdi. Indesit Company, Yeni Hotpoint marka küçük ev aletlerinin lansmanını The House Hotel'de gerçekleştirdi



Avrupa'nın ve Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya firması Indesit Company, Yeni Hotpoint marka küçük ev aletlerinin lansmanını The House Hotel'de gerçekleştirdi. Dünyaca ünlü tasarımcı Makio Hasuike, Indesit Company Türkiye Ülke Müdürü Turgay Dağ ve Indesit Company Türkiye Pazarlama Müdürü Marco Falaschetti'nin de katılımıyla gerçekleşen Hotpoint Küçük Ev Aletleri lansmanında, eski Avrupa güzeli ve başarılı iş kadını Neşe Erberk hem ürünleri kullanırken edindiği deneyimleri paylaştı hem de Hotpoint Küçük Ev Aletleriyle hazırladığı yemekleri sundu. Hotpoint'in yenilikçi teknoloji ve üstün performansa sahip yeni küçük ev aletleri serisi, birbirine uyumlu tasarımları ve yüksek kaliteli malzeme seçimiyle dikkat çekti.


Hedef 2014'te 5 milyon euro satış

 

Etkinlik esnasında konuşma yapan Indesit Company Türkiye Ülke Müdürü Turgay Dağ, "Küçük ev aletleri pazarına giriş kararı Indesit Company için çok önemli bir adım oldu. Farklı tarihlerde de olsa faaliyet gösterdiğimiz tüm ülkelerde 2013 yılı içinde Hotpoint Küçük Ev Aletlerimizin lansmanını gerçekleştirmiş olacağız. Türkiye için bir makro resim vermek gerekirse, 2013 yılında küçük ev aletlerine bir giriş yapıyoruz, 2014 yılında artık ürün gamımızı tamamlamış ve güçlü bir dağılım yakalamış oluyoruz. Hedeflerimiz 2014'te 5 milyon €'luk bir satış, 2015 yılında bu satışı yüzde %50 oranında büyüyerek, yeni kategorilerde ürünler sunmak" dedi.


Indesit Company Pazarlama Müdürü Marco Falaschetti ise, "Bugün Türkiye'de 1.9 milyar TL civarında bir hacme ulaşan küçük ev aletleri pazarı çok hızlı büyüyor ve büyük bir potansiyeli içinde barındırıyor. Bu pazar bu yılın ilk 6 ayını %3'lük bir büyümeyle kapattı. Hotpoint olarak bu pazarda önemli oyunculardan biri olmayı hedefliyoruz. Beyaz eşyadaki birikimimiz ve gücümüz bize bu konuda büyük bir avantaj sağlıyor.” dedi.


Hotpoint Küçük Ev Aletleriyle ilgili deneyimlerini paylaşan Eski Avrupa güzeli ve başarılı iş kadını Neşe Erberk; "Hotpoint küçük ev aletlerinin tasarımla yüksek teknolojiyi başarıyla buluşturduğunu söylemek isterim, bu özel aletler hayatı kolaylaştırmakla kalmıyor hayata keyif de katıyor. Herkese tavsiye ediyorum. Hotpoint küçük ev aletlerini kullanarak, kendi mutfağınızın yetenekli şefi olabilir, doyumsuz ve sağlıklı lezzetler yaratabilirsiniz." dedi.

Dünya Gazetesi


Geri Dön