24 / 04 / 2024

ING Bank, konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti!

 ING Bank, konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti!

ING Bank, konut kredisi faiz oranlarında sonbahara özel indirime gitti. Özel avantajlar içeren yeni kampanya ile isteyenler ING Bank’ın sunduğu cazip koşullarla ev sahibi oluyor




ING Konut Kredisinde Sonbahar Fırsatı” kapsamında müşteriler sadece 1.000 TL dosya masrafı ile 60 aya kadar yüzde 0,95, 61-120 ay aralığında ise yüzde 0,98 faiz oranı avantajlarıyla sunulan konut kredisi imkanından faydalanabiliyor. 


ING Bank ayrıca, konut kredisi kullanmak isteyen müşterilerine şeffaf bir yaklaşımla kredi açılışı öncesinde tüm detaylar hakkında ayrıntılı bilgi verirken; müşterinin bütçesine en uygun ödeme planını birlikte belirleyerek, esnek ödemeli konut kredisi alternatifleri de sunuyor.


Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye tüm ING Bank şubelerinden, www.ingbank.com.tr ve 0850 222 0 600’den ulaşılabilir.


ING Grubu, Bankacılık, Sigorta ve Varlık yönetimi alanlarında faaliyet göstermekte olan dünya çapında bir finansal hizmetler şirketidir. ING Grubu, Avrupa, Asya, Avustralya ve Amerika'da yer alan 40'tan fazla ülkede 94 binin üzerinde çalışana ve 67 milyonun üzerinde müşteriye sahiptir. Her zaman değişime öncülük eden ING Grubu, tüm dünyada faaliyet gösterdiği ülkelerde üretime, girişimciliğe, yenilikçiliğe, yaratıcılığa güç katmak hedefini taşımaktadır.


Sürdürülebilirliği iş modelinin ana prensibi olarak gören ING Grubu, faaliyet gösterdiği toplumlarda çocukların eğitimi, finansal eğitim ve çevre koruma alanlarında birçok program hayata geçirmektedir. UNICEF ile küresel işbirliğinin 6. yılını dolduran ING Grubu, ‘ING Chances for Children’ programı kapsamında çocukların eğitime erişimini sağlamaktadır. Küresel sorumluluk standartlarına uyumu FTSE4Good ve Dow Jones Sustainability Index gibi kurumlarca da tescillenen ING Grubu 2006 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesi Global Compact’a da imza atmıştır. ING Grubu 2007’den beri faaliyetlerini sıfır karbon ayak izi ile sürdürmektedir.


Akşam


Geri Dön