26 / 04 / 2024

İngiltere’de corona virüs nedeniyle prefabrik morg yaptılar!

İngiltere’de corona virüs nedeniyle prefabrik morg yaptılar!

Dünya çapında 8bin 987 kişinin ölmesine neden olan corona virüsü İngiltere'de de panik yaratıyor... İngiltere'nin başkenti olan Londra'da dün alelacele 215 kişi kapasiteli morg yapıldı. 



İngiltere’nin saygın gazeteleri arasında yer alan The Times, başkent Londra’da corona virüsü ile ilgili hummalı bir çalışma olduğunu yazdı. Gazete, Westminster’da ufak bir çadırın olduğu prefabrik bir yapı kurulduğunu belirtti.

104 kişinin yaşamını yitirdiği ve 2626 kişinin de enfekte olduğu corona virüsünden hayatını kaybedenlerin gönderileceği morgun kapasitesinin önümüzdeki süreçte 215’e çıkarılacağı bildirildi. Adli vaka merkezinin yanında hayata geçirilen merkezin kapasitesinin hafta sonu artırılacağı bildirildi.

Yetkililer, başkentin farklı noktalarına bu tür mobil morglar inşa edileceğini söyledi. The Times, gelecek haftalarda mevcut hastanelerin morglarının da genişleteceğini de yazdı. Corona virüsünün İngiltere’de en çok etkilediği kent olan Londra’da 953 kişi enfekte olmuş durumda. Ülkede yaşanan ölümlerden en az 35’lik kısmının Londra’da olduğu belirtildi.

 

Corona virüsünün yayılması ekonomide tüm ezberleri bozacak!


Geri Dön