29 / 03 / 2024

İnistanbul Gala ne zaman teslim edilecek?

İnistanbul Gala ne zaman teslim edilecek?

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

470 milyon dolar yatırım bedeliyle İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da yükselen İnistanbul Gala projesi Nef ve İş GYO imzası taşıyor. Peki İnistanbul Gala ne zaman teslim edilecek?



Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı  Inİstanbul Gala  Topkapı'da dairelerin büyüklükleri 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor.


Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Inİstanbul Gala Topkapı'da fiyatlar 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2 bin 100 TL'lik taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.


Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, TEM'e 7 kilometre, metrobüse 1 kilometre, metroya 100 metre yakın mesafede hayata geçirilen İnistanbul Gala projesi 80 dönümlük eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsa alanında inşa ediliyor. 


İnistanbul Gala ne zaman teslim edilecek?

Teslimlerin 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşeceği  Nef Inİstanbul Gala  projesinde evlerin yanı sıra Gala'da asansör, oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, mescit, kreş, basketbol sahası, güvenlik ve sinema gibi ortak yaşam alanları bulunuyor.


Topkapı projesi İnistanbul İletişim
Telefon: 444 72 21
Web: www.hayatbeklemez.com
Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön