26 / 04 / 2024

İnistanbul'da satışlar tamamlandı!

İnistanbul'da satışlar tamamlandı!

İş GYO Timur Gayrimenkul ile geliştirdiği İnistanbul projesindeki konutların satışını gerçekleştirdi. Projede kalan 29 adet konutun Timur Gayrimenkul ile paylaşılmasına karar verildi. 



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İnistanbul konut projesinin satışı hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklama yayınladı.

İş GYO, Timur Gayrimenkul ile geliştirdiği 2.724 adet konuttan oluşan İnistanbul Konut Projesi'ndeki konut satışlarını tamamladı. Projede kalan 29 adet konutun Timur Gayrimenkul ile paylaşılmasına karar verildi. 

İş GYO KAP açıklaması:
Şirketimizin Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş.(Timur Gayrimenkul) ile geliştirdiği 2.724 adet konuttan oluşan İnistanbul Konut Projesi'ndeki konut satışları tamamlanma aşamasına gelmiş olup, projede kalan 29 adet konutun Timur Gayrimenkul ile paylaşılmasına karar verilmiştir. Söz konusu paylaşıma ilişkin imzalanan protokol kapsamında; 9 adet konuttaki Timur Gayrimenkul'e ait (KDV dahil 3,2 milyon değerindeki) %50 oranındaki mülkiyet payı, Şirketimiz tarafından devralınacaktır. Kalan 20 konut ise yüklenici firmalara devredilecektir. 


Geri Dön