25 / 04 / 2024

İnşaat demir fiyatları resmen çakıldı! 1 ton demir ne kadar? 29 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları resmen çakıldı! 1 ton demir ne kadar? 29 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları, bu hafta gelen indirimlerle birlikte resmen çakıldı. Demir fiyatları, peş peşe gelen indirimlerle beraber en düşük rakamlara geriledi. Peki bugün 1 ton demir ne kadar? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 29 Ekim 2022 demir fiyat listesi.



İnşaat sektörünün en temel yap malzemesi olan demir fiyatları ekim ayı içinde en düşük rakamlara kadar geriledi. Demir fiyatlarına bu hafta içinde gelen peş peşe indirimler demir fiyatlarının resmen çakılmasına neden oldu. 

Demir fiyatlarının düşmesindeki en büyük nedenlerden biri dolar endeksinin değe kaybediyor olması oldu. Öte yandan İç piyasa ve ihracatta yeterli talep henüz oluşmuş görünmüyor. Bundan dolayı tüccarlar rekabet içerisinde fabrika fiyatlarının altından nihai tüketicilere daha cazip teklifler sunuyorlar. Cevher fiyatları günü yatay geçirirken ithal hurda kanadında bir miktar düşüş kaydedildi.

Peki bugün demir fiyatları ne kadar? 2022 demir fiyatları kaç lira oldu? 1 ton işaat demiri ne kadar? Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 29 Ekim 2022 demir fiyat listesi.


Geri Dön