24 / 04 / 2024

İnşaat firmaları 14 Şubat Sevgililer Günü'nü fırsata çevirdi!

İnşaat firmaları 14 Şubat Sevgililer Günü'nü fırsata çevirdi!

İnşaat firmaları, satışlarını artırmak için 14 Şubat Sevgililer Günü' nü de fırsata çevirdi. Ev alanları Maldivler' e gönderen de Boğaz'da akşam yemeği veren de var...



İnşaat firmaları, satışlarını artırmak için 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de fırsata çevirdi. Ev alanları Malpler'e gönderen de Boğaz'da akşam yemeği veren de var.


Konut projelerinde bugünlerde sevgililer günü coşkusu yaşanıyor. Kampanya için adeta hiçbir fırsatı kaçırmayan inşaat firmaları, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de boş geçmedi. Sevgililer için ardı ardına kampanyalar açıklayan firmalar, aşkın gününde satışları artırmayı planlıyor. Projelerden ev alacaklara özel sunulan kampanyaların arasında en dikkat çekicisi ise Malpler seyahati oldu. 


Demir Romance


Demir İnşaat, Demir Romance'tan daire alan herkesi Boğaz'da ağırlıyor. "Aşk-ı İstanbul" temasıyla yükselen Demir Romance, 14 Şubat'ta herkesi daire sahibi yapıyor. 776 daireden oluşan Demir Romance, 10-16 Şubat tarihleri arasında daire alan herkesi, Boğaz'da 5 yıldızlı bir otelde konaklama, akşam yemeği ve brunch keyfiyle rüya gibi bir güne davet ediyor.


Panorama LIfe


Kılıçoğlu Group'un Sarıyer'de inşa ettiği Panorama Life, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü özel bir kampanyayla kutluyor. Kampanya kapsamında peşin fiyatına faizsiz 12 ay taksit imkânı sunuluyor. Artan faizleri sabitleyen şirket, yüzde 1.10 faiz oranı ve 120 aya kadar uzanan vade seçenekleriyle, herkesi dayalı- döşeli daire sahibi yapıyor. Kampanya gelen yoğun istek üzerine şubat sonuna kadar devam ediyor.


Batı şehir


EgeYapı Group, Bağcılar'daki Batışehir ve Kartal'daki Pega Kartal projelerinde Sevgililer Günü için özel bir kampanya hazırladı. Bu projelerden 21 Şubat'a kadar ev alan yatırımcılar, kampanya kapsamında Malpler'de iki kişilik tatil yapacak.


Venedik Sarayları


Venedik Sarayları projesinden konut alanlara Sevgililer Günü'nde Crown Plaza İstanbul Asia'da çift kişilik konaklama, akşam yemeği, sabah kahvaltısı ve SPA hediye ediliyor. Kampanya 16 Şubat'ta sona erecek. 67 metrekareden başlayan dairelerin büyüklüğü 383 metrekareye kadar çıkıyor. Projede teslimler Mayıs 2015'te yapılacak.


Helenium Garden


Başarır İnşaat, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde herkesi daire sahibi yapıyor. Kurtköy'de inşa edilen Helenium Garden'da fiyatlar 176 bin TL'den başlıyor. Faiz oranlarını sabitleyerek kendi bünyesinde tolere eden firma tüketicilere, yüzde 0.99 faiz oranı ve 120 ay vade seçeneği sunuyor.


Emar Square


Dünyanın en büyük gayrimenkul şirketlerinden Emaar'ın Çamlıca'daki projesi Emaar Square, Sevgililer Günü'nde özel bir hediye vermek isteyenleri unutmadı. Şirketin Facebook sayfasındaki uygulamayla Attila İlhan, Can Yücel ve Cahit Sıtkı Tarancı'dan seçilen şiirleri sevgilinize sizin adınıza gönderiyor.


Varyap Meridian


Varyap Atarafından İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilen Varyap Meridian projesinde 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel sıfır faizli ödeme seçenekleri sunuluyor. Yaşamın başladığı bin 500 konutluk proje İstanbul Finans Merkezi'ne konşu olması ve mimari tasarımıyla ön plana çıkıyor.


Elit Grand Palas


Delmar Yapı tarafından Kurtköy'de inşa edilen Elit Grand Palas'ta Sevgililer Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor. Konut fiyatlarının 192 bin TL'den başladığı projede 48 aya kadar 0 faizli taksit imkânı mevcut. Tek bloklu bir proje olan Elit Grand Palas, saray konseptiyle ön plana çıkıyor.


Kale Kent


İstanbul, Beylikdüzü'nde yükselen Kale Kent projesinde 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel vade ve indirim seçenekleri uygulanıyor. Yüzde 13'e varan indirimin uygulandığı Kale Kent'te, 1.471 konut bulunuyor. 100 dönüm üzerine 8 katlı 33 bloktan meydana gelen Kale Kent, Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında inşa ediliyor. Kale Kent'te teslimler Aralık 2015'te gerçekleştirilecek.


Seda Tabak/ Sabah Gazetesi 



Geri Dön