26 / 04 / 2024

14 Şubat sevgililer gününe özel çılgın indirim! Bu yüzükleri görenin gözleri kamaşacak! Favori 10 Şubat fiyat listesi

14 Şubat sevgililer gününe özel çılgın indirim! Bu yüzükleri görenin gözleri kamaşacak! Favori 10 Şubat fiyat listesi

Favori pırlanta 14 Şubat sevgililer gününe özel çılgın indirim kampanyası başlattı. Pırlanta yüzüklerde net yüzde 55 indirim başladı. Bu yüzükleri görenin gözleri kamaşacak! Favori 10 Şubat 2023 fiyat listesi.



14 Şubat sevgililer gününe sayılı günler kalırken hediyesini son güne bırakanlar için güzel haber Favori'den geldi. Favori en gösterişli pırlanta yüzüklerinde yüzde 55 indirim başlattı. Bu indirimi görenlerin gözleri kamaşacak. 

Birbirinden güzel ve eşsiz tasarımlarıyla satışa sunulan pırlanta yüzükler binlerce kadının hayalini süslüyor. Sevdiklerinizi mutlu etmenin yolu favori altından geçiyor.

Peki Favori'de yüzük fiyatları ne kadar? Favori pırlanta yüzük fiyatı kaç TL? 10 Şubat 2023  Favori fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön