25 / 04 / 2024

M1 Merkez Konya AVM'den 14 Şubat Sevgililer Günü sürprizi!

M1 Merkez Konya AVM'den 14 Şubat Sevgililer Günü sürprizi!

“Hayatın Merkezi” M1 Merkez Konya AVM, özel olarak ziyaretçilerine 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sürprizler hazırlıyor. Çiftlerin o gün saat 19.00 - 21.00 saatleri arasında canlı müzik eşliğinde keyifli vakit geçirmesi sağlanacak...



“Hayatın Merkezi” M1 Merkez Konya AVM, özel olarak ziyaretçilerine 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sürprizler hazırlıyor. Çiftlerin  o gün saat 19.00 - 21.00 saatleri arasında canlı müzik eşliğinde keyifli bir zaman geçirmeleri sağlanarak aynı zamanda o gün AVM’ye gelen çiftlerin fotoğrafları ücretsiz olarak çekilerek, kalpli mıknatıslı magnet çerçeveler içinde hediye edilecek. Böylece çiftlerin 2014 Sevgililer Günü ölümsüzleştirilmiş olacak. Çiftlere ayrıca karanfil dağıtımı da yapılacaktır.



M1 Merkez Konya AVM Müdürü Nuri Şener;” Bu özel günde tüm çiftleri canlı müzik eşliğinde karşılayıp güzel vakit geçirmelerini sağlarken onların birlikte fotoğraflarını çekerek kalpli  mıknatıslı magnet çerçeveler içinde hatıra olarak hediye edeceğiz. Bu özel günlerini ölümsüzleştireceğiz” diyor.




Geri Dön