24 / 04 / 2024

İnşaat projelerinde ihtiyaçlar göz önünde bulundurulmalı!

İnşaat projelerinde ihtiyaçlar göz önünde bulundurulmalı!

Yeşilyurt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt yaptıkları projelerde ihtiyaçları göz önünde bulundurduklarını söyledi. Yeşilyurt, Zonguldak'ta yeni projeye başladıklarını belirtti..



Kurtköy’de projelendirdikleri 199 konutluk Still İstanbul Adoria’da satışların yüzde 52’sini tamamladıklarını aktaran Yeşilyurt, yeni dönemde balkonların tekrar vazgeçilmez haline geldiğine dikkat çekti. “Biz butik projeler geliştiriyoruz. 1+1’lerde artık yeni evli çiftler yaşıyor ve bu tip dairelerde balkon isteği öne çıkıyor. Bir de çocuklu aileler için parkların tek bir alanda toplanması gürültü açısından sorun. Bunu önlemek için projelerimizde farklı yerlerde birkaç oyun alanı oluşturmaya başladık. Barbekü talebi, çocuklarda trambolin ve tırmanma duvarı isteği de son dönemde öne çıkan talepler arasında yer alıyor.” diyen Yeşilyurt, Still İstanbul Adroia’da daire fiyatlarının 169 bin liradan başlayacağını söyledi. 1+1’den 4+1’e kadar konut tiplerine yer verilen projede 4+1’lerin fiyatı ise 720 bin liraya kadar çıkıyor. 20 farklı ödeme planı ile satılan konutlarda 30 aya kadar vade farksız ödeme ve balon ödeme seçenekleri de yer alıyor. Oturum için ev alanların yüzde 90’a ulaştığı söyleniyor.


Zonguldak’a yeni proje geliyor


Butik projeler geliştiren şirket, Zonguldak’ta 23 dönüm arazi üzerinde yeni bir konut projesinin hazırlıklarına da başladı. Satış için düşünülen tarih Ağustos 2015 olarak veriliyor. Metin Yeşilyurt, Zonguldak’ta daha önce de proje yaptıklarını belirterek, burada yapılacak konutların metrekare ve oda olarak daha büyük tipte oluşacağını söyledi.


Arif Bayraktar-Zaman


Geri Dön