25 / 04 / 2024

İnşaat sektörü hareketlenecek, satışlar artacak!

İnşaat sektörü hareketlenecek, satışlar artacak!

İzmir ve çevre illerde çok sayıda konut ve işyeri inşa eden işadamı Latif Aydemir, Eylül ayından itibaren inşaat sektörünün canlanacağını, satışların artacağını söyledi.



İnşaat kalfasıyken mega patron olan ve çok sayıda konut ve işyeri inşa eden işadamı Latif Aydemir, Eylül ayından itibaren inşaat sektörünün canlanacağını, konut satışlarının büyük ölçüde artacağını söyledi.

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre; satışların yeniden 2015 ve 2017 yıllarındaki seviyelere çıkacağını söyleyen Aydemir, hükümetin aldığı bazı tedbirler nedeniyle beklentiyi yüksek tuttuklarını söyledi. Aydemir, Çeşme ve Bornova Bayraklı'da önemli projeleri hayata geçireceklerini ve yeni yatırımların yolda olduğunu söyledi.

İnşaat sektörü hareketlenecek, satışlar artacak!

YENİ YATIRIMLAR YOLDA

Sektörde 20. yıllarına emin adımlarla girdiklerini, 2000'den bu yana  İzmir  çevresinde orumluluk ve meslek ilkelerine bağlı, dünya standartlarında hizmet veren bir inşaat firması olarak kaliteden asla taviz vermediklerini söyledi. Latif Aydemir "Yatırımlarımızı hız kesmeden devam ettireceğiz. Latif Aydemir İnşaat olarak konut ve işyerine yönelik yeni yatırımlar planlıyoruz. Özellikle İzmir dışından ve yurtdışından talepler var. Temel presibimiz koşulsuz müşteri memnuniyetidir" diye konuştu.
 


Geri Dön