27 / 04 / 2024

İnşaat sektöründe iş arayanlar için Workindo sitesi açıldı!

İnşaat sektöründe iş arayanlar için Workindo sitesi açıldı!

Yapı ve inşaat sektöründe iş arayanlar için özel Türkiye’nin ilk kariyer sitesi Workindo açıldı. Sitede sektörün iş fırsatlarını bir arada sunuluyor.



Yapı ve inşaat sektöründe iş arayanlar için büyük kolaylık sağlayan Workindo sitesi açıldı.

Kullanım kolaylığı sunulan workindo ile e-posta ve cep telefonu bilgileriyle kolayca, ücretsiz üye olunabiliyor. İş deneyimleri, yaş, eğitim durumu ve ücret beklentilerini siteye ekleyip kendisi için en uygun ilana başvuruda bulunan personel, kısa sürede verdiği bilgilerin doğrulanmasıyla iş görüşmesi yapılabiliyor. Üyenin olduğu kadar şirketlerin de verdikleri tüm bilgiler Workindo tarafından doğrulanarak her iki taraf içinde güven veren bir ortam yaratılıyor.

Yurt içinde olduğu gibi yurtdışında da hayata geçirilen projelerde çalışmak isteyenlere çeşitli iş fırsatları yaratılan sitede, yapılan başvurular sonucunda şirkete gidiyor ve değerlendirmelerde bulunuluyor. Ayrıca her işten sonra birbirlerini puanlama ve yorumlama özelliği ile hem işveren hem de iş alan için şeffaflık ilkesi devrede yer alıyor.

Workindo ile firmalar için sektörde taşeron bulma, projelere teklif verme ve çalışanlara ulaşma süreçlerinde yaşanan tüm sorunları çözüyor.
 


Geri Dön