25 / 04 / 2024

İnşaat sektörünün sorunları Adana'da konuşuldu!

İnşaat sektörünün sorunları Adana'da konuşuldu!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) ve Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) yöneticileri, düzenledikleri toplantıda inşaat sektörünün sorunlarını değerlendirdi.



Adana Kamu Müteahhitleri Derneği(AKAMDER) ve  Adana  Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) yöneticileri, düzenledikleri toplantıyla sektörün sorunlarını ele aldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, AKAMDER ve AYAMDER yöneticileri, inşaat sektörünün yaklaşık 250 iş kolunda da lokomotif konumunda olduğunun altını çizdi. 

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu “Sektörün sorunlarına çözüm noktasında birçok konuyu ele alarak birlikte hareket etme kararı aldık. Hatta bu konuyu daha ileriye taşıyarak federasyon kurma konusunda da fikir birliğine vararak istişarelerimizi daha sık aralıklarla yapacağız. Bu konudaki hassasiyet ve duyarlılıklarından dolayı fevkalade memnunuz. Adana ve Adana için olan her şey de birlikte adımlar atacağız” şeklinde konuştu.

AYAMDER Başkanı Nadir Vurankaya ise “İnşaat Sektörü olarak sıkıntılarımız had safhaya ulaşmış durumda. Bu konuda birlikte hareket ederek sorunlarımızın bir sonuca ulaşacağına inanıyorum. Bu konuda federasyon kurma girişimimiz de bir çatı altında olmamızı sağlayacak çok önemli bir gelişme olacaktır" ifadelerini kullandı. 


Geri Dön