19 / 04 / 2024

İnşaatı devam eden Kocaeli Hal Binası 'nda 62 dükkan yer alacak!

İnşaatı devam eden Kocaeli Hal Binası 'nda 62 dükkan yer alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni ve modern bir sebze meyve hali kazandırıyor. Yapımı büyük bir hızla devam eden hal binası şekillenmeye başladı, projede 62 dükkan yer alacak...




Başiskele-Kullar’da yapımı süren ve günün ihtiyaçlarına göre dizayn edilen modern hal binası fiziki ve işlevsel özellikleriyle öne çıkacak. 56 bin metrekare kullanım alanıyla rahat bir mekan sunan yeni hal binası her bakımdan modern bir yapı olacak. Hal binası, özellikler bakımından Türkiye’nin sayılı tesisleri arasında yer alacak.


SOSYAL TESİS DE OLACAK


Sebze- meyve bölümü ve idari kısım olmak üzere iki ana yapıdan oluşacak hal binasında çalışmalar hızla sürüyor. Dükkan bölümleri ayrılan sıva ve tesisat işleri yapılıyor. Yeni hal binasının yapım özelikleri eski hal binasının eksik yanları göz önünde bulundurularak oluşturuluyor. Projede Türkiye’nin çeşitli illerinden hale sebze meyve getirecek olan şoförler için sosyal tesis de olacak. Sosyal tesis yemek ve dinlenme imkanı sağlayacak.


62 DÜKKAN YER ALACAK


Yeni modern hal binasının içerisinde 100 metrekare büyüklüğünde 62 adet dükkan yer alacak. Binada hal çalışanları için sosyal tesis bulunacak. Geniş alanıyla park sorununu ortadan kaldıracak olan modern hal binası her türlü ihtiyaca yönelik oluşacak. Tesis bu yönüyle örnek bir yapı teşkil edecek.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön