20 / 04 / 2024

İnteraktif Gayrimenkul ve Dijital Ofis Hizmetleri Şirketi kuruldu!


İnteraktif Gayrimenkul ve Dijital Ofis Hizmetleri Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.



İnteraktif Gayrimenkul ve Dijital Ofis Hizmetleri Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

İnteraktif Gayrimenkul ve Dijital Ofis Hizmetleri Şirketi konusu:
1-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir,kiralar,kiraya verir,bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir,ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. 2-Şirket gayrimenkuller üzerinde irtifak,intifa,sükna,kat irtifakıkat mülkiyeti tesis edebilir. 3-her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezninde cins tahsisi,ifraz,tevhid,taksim,parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 4-Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özel siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi turistlik tesisiler organizse sanayi bölgeleri spor kompleleksleri,mesken,evapartman,işyeri,home ofis işyeri,arsa, arazi gibi gayrimenkul almak satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek. 5-Şirket konusu ile ilglil bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkartmak,gerektiğinde projelendirmek,gayrimenkuller üzerinde irtifek,intifa,sükna,kat irtifakı şufa hakları ve vefa hakları gayrimenkul tesis etmek. 6-Şirket konusu ile ilgili dijital ortamda siteler kurabilir ve bununla ilgili home ofis, iş yeri ve ofisleri kiralayabilir,kiraya vererek ayrıca dijital ofis hizmetleri verebilir. 7-Şirket konusu ile ilgili acenteler açabilir. 8-Şirket faaliyetle ilgili olan ve bu faaliyetler için faydalı bulunan ihtira haklarını ve beratlarını, lisans ve imtiyazları, patentleri telif haklarını ve beratlarını, alameti farikalarını, teknik yardım ve insaatlarını, ticaret ünvanlarını, markalarını ve bunlar gibi çesitli hakları devir alabilir, iktisap edebilir, teminat olarak gösterebilir. Ve sair hukuki tasarruflarda bulunabilir. Amaç ve konusu ile ilgili her türlü know how sözlesmeleri yapabilir.


Geri Dön