29 / 03 / 2024

INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı!

INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı!

Dünyadan ve Türkiye’den seçkin tasarım ve dekorasyon markalarını tek çatı altında toplayan ilk büyük konsept mağaza INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı...



Dünyadan ve Türkiye’den seçkin tasarım ve dekorasyon markalarını tek çatı altında bir araya getiren ilk büyük konsept mağaza INTERIA, tasarım ve dekorasyon merkezi Skyland HOM’da hizmete açıldı. İki katlı INTERIA,  4 bin 500 metrekarelik alanda Vitra, Artema, Villeroy & Boch, Qua, Geberit, Grohe, Duravit, Kitchenaid, Smeg, Miele, Leggno, Mackenzie, Lineadecor, Bauformat, Kale Çelik Kapı, Teka, Electrolux, Dualit, Dendro, Franke, Blanco markalarına ev sahipliği yapıyor. Yeni nesil konsept mağaza INTERIA, 7 metre tavan yüksekliğine sahip iç mekanıyla ziyaretçilerine rahatlıkla saatler geçirebilecekleri ferah bir ortam sunuyor.

INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı!

Evden otele her mekan için çözüm INTERIA’da 

INTERIA, mutfak ve banyo tasarımına yönelik yapı markaları, dekorasyona yönelik mobilya markaları ve seçkin aksesuar markaları ile evden ofise, restoran ve kafeden beş yıldızlı otele her mekan için yaratıcı ve yenilikçi çözümler sağlıyor.  Mimarlar, dekoratörler ve sektör profesyonellerinin yanı sıra tasarım ve dekorasyon meraklılarına da keyifle keşfedecekleri geniş bir alan ve marka yelpazesi vadediyor.

INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı!

İç mimar desteği de INTERIA’dan

Mağaza, ziyaretçilerin zevkine, bütçesine ve proje kapsamına göre uygun seçenekler sunmanın dışında iç mimar seçiminde de ücretsiz olarak destek veriyor. İçinde yer alan kafe alanı ise iç mimarlar ve müşterilerine keyifli bir çalışma ortamı sunuyor. INTERIA yıl içinde gerçekleştireceği özel sergilemeler, buluşma ve sohbet etkinlikleriyle de sektöre yeni bir vizyon kazandırmayı hedefliyor. 


Geri Dön