27 / 04 / 2024

İnternette dev kampanya! Öğrencilere indirim yolda

İnternette dev kampanya! Öğrencilere indirim yolda

İnternet sağlayıcısı TurkNetten öğrencilere özel yeni kampanya geldi Yeni reklam filminde ayrıntılardan bahseden Turknet, öğrencilere indirim müjdesi verdi. 



TurkNet bugün gerçekleştirdiği basın toplantısı ile yeni reklam filmini yayınladı. Onaylamıyorum başlıklı reklam filmiyle TurkNet’in taahhütsüz ve sınırsız yapısına dikkat çekti.

TurkNet kullanıcı sayısı 830 bini aşmış durumda
Toplantıda ayrıca TurkNet’in kullanım istatistikleri hakkında bilgiler verildi. TurkNet kullanıcı sayısı 830 bine ulaştı. İki sene önceye kıyasla kullanıcı sayısında yaklaşık yüzde 100’lük artış var. TurkNet kullanıcıları hane başına ortalama 11 cihazla internete bağlanmakta. TurkNet’liler ortalama 300-350 GB internet kullanmakta.

TurkNet, 1.000 Mbps’e varan hızlarda download ve upload sunan internet teknolojisi GigaFiber’i yaygınlaştırmayı hedeflemekte. Yıl sonuna kadar 1 milyon, 2024 yılında ise Türkiye genelinde 4 milyon haneye GigaFiber ulaştırmayı hedeflemekte.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön