27 / 04 / 2024

İnvest Ev Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


İnvest Ev Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi Esenler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Aljouf Mshari Fahad H, Alnas Fahad Yousif A ve Mojahed R.A. Aref İrbea ortaklığında kuruldu. 



İnvest Ev Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi Esenler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Aljouf Mshari Fahad H, Alnas Fahad Yousif A ve Mojahed R.A. Aref İrbea ortaklığında kuruldu. 

İnvest Ev Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Yerli ve yabancı müşteriler için gayrimenkul alım satımıyla ilgili olarak projeler geliştirmek, fizibilite çalışmaları yapmak, yatırımcılar için danışmanlık hizmetleri vermek. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak 7-Her türlü canlı hayvan toptan ve perakende almak, satmak, ithalatını ve ihracatını yapmak. 8-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak 9-Şirket amaç ve konusu ile ilgili olarak ev, işyeri ve bilumum ticarethanelerin dekorasyon ve tasarım hizmetlerini yapmak ve yaptırmak 10-1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek 11-Her türlü otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil, minibüs, midibüs, treyler, çekici, motosiklet, şehir içi minibüs ile taşımacılık, tır gibi, kara araçları ile şehir içi, yurt içi ve yurt dışı eşya ve yolcu taşımacılığını yapmak, işletmek, işlettirmek, kiralamak, kiraya vermek 12-Yurt içinde ve dışında her nevi kara nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu ve acenteliği yapmak 13-Her türlü ticari emtianın ithalat ve ihracatını yapmak.


Geri Dön