25 / 04 / 2024

Irlamaz Spor Vadisi'nin 2. etabı sürüyor!

Irlamaz Spor Vadisi'nin 2. etabı sürüyor!

Belediye Başkanı Serhat Orhan'ın girişimleri ile 2004 yılında başlayıp gerçeğe dönüşen Turgutlu'nun rüyası Irlamaz Spor Vadisi ikinci etap çalışmaları aralıksız devam ediyor



Belediye Başkanı Serhat Orhan'ın girişimleri ile 2004 yılında başlayıp gerçeğe dönüşen Turgutlu'nun rüyası Irlamaz Spor Vadisi ikinci etap çalışmaları aralıksız devam ediyor, ilk bölümüyle Türkiye genelinde ilçeler arası proje yarışmasında 2.'lik ödülü alan proje ¬nin 2. bölümü ile ilgili olarak Turgutlu Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü'ne bağlı iş makineleri ve ekipler bir süre ¬den beri bu alandaki çalışmalara ağırlık vermiş durumda, ilk etaptaki gibi bu alanda da sosyal tesisler ve spor tesislerinin yanı sıra, ağaçlandırma sahaları bulunuyor.
Hedef 30 bin ağaç
Bu alanda yetiştirilmesi planlanan 30 bin civannda ağaçla üst kısımdaki sa ¬hada bulunan ağaçlatın bir araya gelme ¬siyle birlikte ülkemizin en büyük kent ilgili olarak, 'Irlamaz Rekreasyon çalışmasının tren yoluna kadar devam ede ¬ceği konusunda vatandaşlarımıza söz vermiştik. şžu an yapılan çalışmalarla bu sözümüzün arkasında olduğumuzu gös ormanuun burada oluşması planlamyor. Belediye Başkam Serhat Orhan konuyla gösteriyoruz. Hedefimiz buraya dikilecek 30 bin ağaçla şehrimizi bölgenin en güzel yerlerinden birisi haline getirmek. çalışmanın hızla devam ettiğini gördükçe ben de mutlu oluyorum' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hayata geçirilen proje ile ilgili Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan'ı ödüllendirdi.


Geri Dön