19 / 04 / 2024

İş Bankası konut kredisi faiz oranı 2018! 

İş Bankası konut kredisi faiz oranı 2018! 

İş Bankası konut kredisi ürünleri kapsamında masraflar hariç en düşük yüzde 2.15 faiz oranıyla konut kredisi kullandırıyor. 



İş Bankası konut kredisi ürünleri kapsamında birçok farklı ihtiyaca yönelik konut kredisi ürünleri sunuyor. Bunlardan bazıları ‘Ev Kredisi’; Sabit taksitli standart konut kredisi ürünü , ‘Herşey Dahil Ev Kredisi’; Konut kredisine ek uygulanan kredi tahsis ücreti, taşınır ve taşınmaz rehin tesis ücreti, ekspertiz ücreti gibi masrafların da konut kredisi dahilinde kredilendirildiği ürün, ‘Yabancılara Özel Ev Kredisi Ürünü’; Türkiye'de ikamet etmek ya da yatırım yapmak amacıyla konut sahibi olmak isteyen ve Türkiye'de ya da yurt dışında yerleşik olan yabancı uyruklu müşterilere uygulanan ürün, gibi konut kredisi ürün paketlerinden oluşuyor.

İş Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları

İş Bankası konut kredisi dahilinde kullanılan sigortalar ve kişinin kredi puanına göre yüzde 2.1 faiz oranı ile yüzde 2.50 faiz oranı arasında konut kredisi kullandırıyor. İş Bankası’nın hayat sigortasını zorunlu tutarak uyguladığı konut kredisi faiz olan yüzde 2.1’den 100 bin TL için 120 ay vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında aylık ödeme miktarı 2 bin 289 TL, toplam geri ödeme tutarı ise 274 bin 680 TL oluyor.

İş Bankası Konut Kredisi Masrafları

İş Bankası konut kredisi ürünü kapsamında ortalama 15000 TL hayat sigortası, 850 TL ekspertiz ücreti, 110 TL taşınmaz rehin tesis ücreti, 180 TL DASK ve 270 TL konut sigortasına ek 100 bin TL tutarında kredi için 500 TL kredi tahsis ücreti alıyor.


Geri Dön