26 / 04 / 2024

İş Bankası promosyonda rakip tanımıyor! Rekor promosyon ödemesi almak için son günler!

İş Bankası promosyonda rakip tanımıyor! Rekor promosyon ödemesi almak için son günler!

Emekli vatandaşlar en yüksek promosyonu hangi bankadan alabileceklerini araştırmaya devam ediyor.  Özel bankaların promosyon tutarı ile ilgili yarışı devam ederken İş Bankası rekor promosyon ödemesini açıkladı. İşte İş Bankası promosyon tutarları…



31 Temmuz 2022’de sona ermesi beklenen emekli promosyon ödemeleri Ağustos ayına kadar uzatıldıktan sonra Ekim ve Kasım aylarında da tüm hızıyla devam ediyor. Özel bankalar ile kamu bankaları arasındaki büyük rekabet kapsamında ödenecek olan promosyon tutarları da değişiyor. İş Bankası yeni promosyon tutarlarını son dakika gelişmesi olarak açıkladı. Promosyondan faydalanmak için son başvuru tarihinin 30 Kasım 2022 olduğu ifade edildi.

İŞ BANKASI PROMOSYON TUTARLARINI GÜNCELLEDİ! İŞTE SON RAKAM

Temmuz ve ağustos aylarında 5 bin lira olarak promosyon ödemesi yapan İş Bankası tutarlarını 7 bin 500 liraya kadar yükseltti. İş Bankası promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen emekli vatandaşların 30 Kasım'a kadar başvuru yapması gerekiyor. Kampanyadan yararlanmak için emekli vatandaşın maaşını 3 yıl boyunca aynı bankadan alma taahhüdü vermek gerekiyor. Promosyon başvuruları İş Bankası internet şubesi veya banka şubeleri üzerinden yapılabiliyor. Öte yandan emekli tanıdığını getiren İş Bankası müşterilerine de 500 liraık Maximum Kart kredi puanı veriliyor.

İŞ BANKASI NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

2022 yılının kasım ayı içerisinde İş Bankası'nın müşterilerine verdiği promosyon tutarları şöyle açıklandı:


Geri Dön