29 / 03 / 2024

İş Bankası'ndan Adana'ya yeni hizmet binası

İş Bankası'ndan Adana'ya yeni hizmet binası

Özince, açılışda İş Bankası'nın 85 yıl önce 2 şube ve 37 çalışan ile bankacılık sektöründe faaliyete geçtiğini hatırlattı



İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince, ekonomiye katkı ve müşterilerine daha çok değer katmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini, 22 bin personel ve 1071 şubeyle Türk bankacılığının lideri olarak hizmet verdiklerini söyledi.

Özince, Adana'da yaptırılan yeni hizmet binasının açılışında, İş Bankası'nın 85 yıl önce 2 şube ve 37 çalışan ile bankacılık sektöründe faaliyete geçtiğini hatırlattı.

"Bugün 22 bin çalışanı ve 1071 şubesiyle Türk bankacılığının lideri olarak hizmet verdiklerini" belirten Özince, şöyle konuştu:

"Bütün dünyada ciddi sorunların yaşandığı bir dönemde İş Bankası'nın Adana'daki hizmet binasının açılışında bizleri buluşturan da 1924'te milli bankacılığı kurmak üzere yola çıkan inancın devamıdır. Şubelerimizin ülkemiz coğrafyasında doğru yerlerde, doğru sayı ve büyüklüklerde konumlanmasına büyük özen gösteriyoruz."

Adana Valisi İlhan Atış da İş Bankası'nın Türkiye'nin ekonomisinde önemli rol oynadığını ve oynamaya da devam etiğini ifade etti.

İnşaatına 2007 yılında başlanan hizmet binası, 1287 metre kare arsa üzerinde, toplam 14 kattan oluşuyor. Binada bankanın Adana'da bulunan genel müdürlük birimlerinin yanı sıra, ticari firmalara yüksek kalitede hizmet sunmak amacıyla açılan  Adana  Ticari Şubesi ile geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan Seyhan Şubesi de yer alıyor.
Dünya


Geri Dön