18 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan ramazan boyu 600 TL ödeme! Kampanyadan yararlanmak için detaylar!

İş Bankası'ndan ramazan boyu 600 TL ödeme! Kampanyadan yararlanmak için detaylar!

Ramazan ayının başlangıcında İş bankası, market alışverişi yapacak müşterilerine sevindirici bir haber verdi. Banka, yapacakları alışverişler için tam 600 TL değerinde hediye tanımlaması yapacak.



Ramazan ayının gelişiyle birlikte bolluk ve bereket her sene olduğu gibi bu yıl da kendini gösterdi. Bankaların özel kampanyaları arasında yer alan İş bankası, müşterilerine sevindirici bir hediye kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında, market alışverişlerinde yapılan harcamalar için 600 TL değerinde hediye tanımlaması yapılıyor. Bu avantajlı kampanya ile finansal kullanıcılar hem mutfak ihtiyaçlarını karşılamış olacaklar hem de yaptıkları ödemeler sonrasında yeni bir hediye para kazanma fırsatı yakalayacaklar.

İş Bankası ndan ramazan boyu 600 TL ödeme! Kampanyadan yararlanmak için detaylar!

Ramazan ayını İş Bankası ile daha bereketli geçirmek mümkün

Ramazan ayına özel olarak düzenlenen İş Bankası market alışveriş kampanyasıyla banka müşterileri avantajlı hale geçiyor. Banka tarafından sunulan özel ve fırsat dolu hizmetler sayesinde, alışveriş yaparken bile kazanç sağlamak mümkün hale geliyor. Belirli bir harcama tutarı karşılığında müşterilerin 600 TL hediye kazanmaları, keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamalarını sağlıyor.

Maximum kartınızla yapacağınız market alışverişlerinde 600 TL değerinde puan kazanma fırsatı sunan İş bankası kampanyası 20 Mart'ta başladı ve kampanya 30 Nisan tarihine kadar geçerli olacak. Bu tarihe kadar Maximum kartınızla yaptığınız market alışverişlerinde puan kazanmaya devam edebilirsiniz.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön