23 / 04 / 2024

Yeni Yapı İnşaat, Taksim AKM için Mühendis ve Mimar arıyor! Haftanın iş fırsatları!

 Yeni Yapı İnşaat, Taksim AKM için Mühendis ve Mimar arıyor! Haftanın iş fırsatları!

Yeni Yapı İnşaat, Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi ile Küçükçekmece ve Sütlüce'deki şantiyelerinde görevlendirmek üzere mühendis, mimar ve teknikerler arıyor... İşte inşaat sektöründe iş ve kariyer fırsatları




Yeni Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. yeni şantiyelerinde çalıştırılmak üzere mühendisler, mimarlar teknikerler alacak. Taksim'de bulunan Atatürk Kültür Merkezi, Küçükçekmece'de bulunan belediye hizmet binası ve Sütlüce'deki İTO Üniversitesi şantiyelerinde çalıştırılmak üzere mühendisler, teknikerler, mimarlar alınacak


Yeni Yapı İnşaat, inşaat mühendislerinde teknik ofis-şantiye şefliğini en az 10 yıl yapmış olmasına dikkat ediyor. Kaba yapı işlerinde ise en az 5 yıl tecrübe arıyor. 


Yeni Yapı İnşaat'ın mimarlarda ise mimari ofis şefliğin en az 10 yıl deneyim ve mimari ofiste çizim yapacak olması özelliği arıyor.


Teknikerlerde aradığı özellikler ise ince yapı işlerde en az 5 yıl uygulama tecrübenin olması olarak belirtiyor. 


Yeni Yapı İnşaat'ın elektrik mühendislerinde aradığı özellikler ise saha ve hakedişlerde çalışacak olmasını ve 10 yıl deneyimli olmasını istiyor.


Elektrik teknikeri pozisyonuna başvuruda bulunacak adayların en az 5 yıl alanında deneyimli olması gerekiyor. Makine mühendislerinin ise saha ve hakedişlerde çalışacak olması, kongre merkezi, otel, avm vb. alanlarda en az 10 yıl deneyimli olmasını özelliği arıyor. Makine teknikerlerin ise sadece 5 yıl alanında deneyime sahip olan adayların başvurularını kabul edeceğini belirten Yenikapı İnşaat, sekreter olarak işe alacağı adaylarda şantiye sekreterliğinde deneyimli ve taksim ofise ulaşımın problem olmayacağı adayları tercih edeceğini söylüyor.


Yenikapı İnşaat'a başvuruda bulunacak adaylar bu özellikleri gözönünde bulundururarak özgeçmişlerini önyazılarında referans kodları ile [email protected] ya da [email protected] adresine göndermeleri gereklidir.


Referans Kodları


İnşaat Mühendisi ( 10 yıl deneyim ) - Ref:İMT

İnşaat Mühendisleri ( 5 yıl deneyim ) - Ref:İMK

Mimar (10 yıl deneyim )- Ref:MTO

Mimarlar ( 5 yıl deneyim ) - Ref:MMO

Teknikerler - Ref:TİY

Elektrik Mühendisi - Ref:EMS

Elektrik Teknikeri - Ref:ETS

Makine Mühendisleri - Ref:MTT

Sekreter - Ref:SAR


Eksen Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. uzman arıyor


Eksen Gayrimenkul, gayrimenkul Beylikdüzü merkez ofiste kadrolu çalışabilecek gayrimenkul değerleme uzmanı arıyor. Eksen Gayrimenkul'un aradığı uzmanda beklediği özellikler ise sırasıyla şöyle;


-İnşaat Mühendisi, Mimar, Şehir Bölge Planlama, Harita Mühendisliği, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisi veya Mühendislik dallarından birinde mezun olması,

-İnşaat Teknikeri, Harita Teknikeri veya Gayrimenkul Değerleme bölümü mezunu olması,

-İstanbul Beylikdüzü istikameti üzerinden ikamet eden,

-B sınıf ehliyeti olup aktif araç kullanan,

-Gayrimenkul değerlemesinde tecrübe sahibi veya bu konuda kendisini geliştirmek isteyen adayları tercih edecektir.


Eksen Gayrimenkul'de gayrimenkul değerleme uzmanı olarak başvuruları olumlu sonuçlanan adaylar, maaş+prim sistemi ile çalışacak olup SSK dışında özel sağlık sigortası da yapılacaktır. İşe alınan adaylara araç verilecek ve yakıt ücretleri de ödenecektir. Adayların telefon fatura ücretleri ve yemek ücretleri de Eksen Gayrimenkul Dğerleme ve Danışmanlık tarafından ödenecektir.


Eksen Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye değerleme uzmanlığı için başvuruda bulunacak adayların www.kariyer.net'den 818152 nolu ilana özgeçmiş göndermeleri bekleniyor.


Gemont Endüstri Tesisleri İmalat ve Montaj A.Ş. şantiye müdürü arıyor


Gemont, endüstri tesislerinde asgari 10 yıl deneyimli şantiye müdürü arıyor... Şantiye müdürü olarak başvuruda bulunacak adaylardan Gemont Endüstri Tesisleri, şantiye organizasyonu, proje ve detay uygulamalarından tecrübe bekliyor. İyi derecede ingilizce3 bilmeleri de beklenenadayların makina veya inşaat mühendisliği bölümünden mezun olması özellikleri aranıyor. Adayların MS office ve Proje Yönetim programlarını kullanıyor olması gerekiyor. 


Gemont Endüstri Tesisleri İmalat ve Montaj A.Ş. firmasına şantiye müdürü olarak başvuruda bulunmak isteyenler www.kariyer.net sitesi üzerinden 830774 numaralı ilana CV gönderebilirler.


Yapıfen Mühendislik,  Ankara  Çukurambar'da çalışabilecek Teknik Ressam arıyor


Etüt-proje ve mühendislik kapsamında faaliyet gösteren Yapıfen Mühendislik'in Ankara Çukurambar'da bulunan merkez ofisinde görevlendirilmek üzere Teknik Ressam arıyor... Yapıfen Mühendislik, teknik ressam oalrak göreve başlatacağı adayda Autocad programını çok iyi bilmesini istiyor. Adayın betonarme proje bilgisi ve tecrübesi olması gerekiyor. Adayın daha önce su yapıları ( baraj, gölet, sulama vb.) ulaşım ( köprü, viyadük, tünel, altgeçit, üstgeçit vb.) ve üstyapı projelerinde çalışmış olması isteniyor. 


Yapıfen Mühendislik'de işe başlayacak adayın askerliğini yapmış olması gerekiyor. Bu özelliklere sahip olan ve başvuruda bulunmak isteyenler www.kariyer.net üzerinden 818861 numaralı ilana Cv gönderebilirler.


Cam Merkezi San. Tic. A.Ş. Bolu'da yeni açılacak fabrikasına yöneticiler arıyor


Türkiye'nin cam sektöründe önde gelen kuruluşlarından biri olan Cam Merkezi Bolu'da yeni açılacak fabrikası için yöneticiler arıyor... Cam Merkezi'nin aradığı bakım yöneticisi, üretim yöneticisi, kalite güvence yöneticisi, insan kaynakları ve idari işler sorumlusu alanlarında en az 3 yıl tecrübeli adaylardır.


Başvuruda bulunacak adayların ortak özellikleri temel ofis programlarına hakim olması, ileri seviyede ingilizce bilmesi, ekip çalışmasına yatkınlık ve lider vasfının olması. Bunların dışında ISO 9000, OHSAS 18001 ve yönetim sistemleri ile ilgili eğitim almış olmaları gerekiyor. 


Cam Merkezi'nin üretim yöneticisinde aradığı vasıflar ise 4 yıllık makine, elektirk veya elektrik-elektronik bölümlerinden mezun olması yalın üretim mantığı veya eğitimini almış olması, elektrik-elektronik,mekanik, pnomatik ve hidrolik konularında yetkin olması isteniyor. En önemlisi ise Tpm uzmanı olmalı bakım yöneticisi olarak başvuruda bulunacak adayların.


Üretim yöneticisi olarak başvuruda bulunacak adaylar makine, endüstri veya işletme dalında lisans ya da mühendislik eğitimi almış olması aranan özelliklerden biri. Üretim yöneticisinin son oolarak yalın üterim yani lean manufacturing tekniklerini biliyor olması gerekiyor.


Cam Merkezi, kalite güvence yöneticisi adaylarında ISO 9000 kalite sistemleri ve iç tetkik ile ilgili eğitimler almış olmasına dikkat ediyor. Kalite güvencesi yöneticisi olarak başvuruda bulunacak adayların en az mühendislik lisans eğitimi almış olması isteniyor.


İnsan kaynakları ve idari işler sorumlusu konumlarına başvuracak adaylar en az işletme,iktisak vb. bölümlerden lisans eğitimini tamamlamış olması gerekiyor. Cam Merkezi; iş kanunu, SGK mevzuatına hakim ve deneyimli adayların olumlu olacağını belirtiyor. 


Cam Merkezi, yöneticilerini arıyor ilanı ile ilgilenen adayların cv'lerini [email protected] adresine göndermeleri bunun dışında www.kariyer.net üzerinden başvuruda bulunabilirler.


Remax Hedef Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri bünyesine gayrimenkul danışmanı aranıyor


Remax Gayrimenkul, kendi işini kurma hayaline sahip gayrimenkul danışmanları arıyor... Gayrimenkul danışmanı olarak başvuruda bulunacak adayların dış görünüşüne önem vermesi, iletişim problemi yaşamıyor olması, ifade kabiliyeti yüksek, satış ve pazarlama deneyimli ve 30 yaş üzerinde olması gerekiyor.


Gayrimenkul danışmanlığı pozisyonu için lise mezunu olmanız yeterli fakat öncelik elbette üniversite mezunu adaylar olacak. Remax Gayrimenkul Danışmanlık şirketine gayrimenkul dnaışmanı olarak başvuruda bulunacak adayların www.kariyer.net'den 755454 numaralı ilana özgeçmiş göndermeleri isteniyor.


Tekzon Mühendislik İnşaat Bil. Tic. LTD. Şti. Statik Proje Teknik Ofis Elemanı arıyor


Türkiye ve dünyada satatik projeler üreten Tekzon Mühendislik, statik proje teknik ofis elemanı arıyor... Başvuruda bulunacak adayların inşaat mühendisi, tekniker veya teknik ressam olması ve statik proje konusunda en az 1 yıl tecrübeli olması isteniyor. Tekzon Mühendislik, adaylarda IdeStatik, Sta4cad, Sap2000 ya da Xsteel programlarından en az brini kullanıyor olmasını bekliyor.


İyi derecede Autocad programı bilen ve bilgisayar kullanımı son derece hızlı olan adayların başvurusunu bekleyen Tekzon Mühendislik, Anadolu yakasında ikamet eden adayları tercih ettiğini belirtiyor.


Statik proje ofisinde çalışacak adaylar, betonarme veya çelik projelerde analiz veya çizim konularında hizmet verecek olacağını söylüyor. Tekzon Mühendisliğin huzurlu, güvenilir bir çalışma ortamı olduğunu belirten Tekzon Mühendislik, mesleğini seven, geleceğini önceden planlamış olan adayların özgeçmişlerini bekliyor.


Tekzon Mühendisliğe başvuruda bulunacak adaylar www.kariyer.net üzerinden 824476 ilan koduna özgeçmişlerini göndermeleri gerekiyor.


BVT İnşaat ve Ticaret LTD. ŞTİ. Mühendis adaylarını bekliyor


BVT İnşaat, su ve atıksu arıtma projelerinde görev alacak inşaat, makine,çevre mühendisleri arıyor... BVT İnşaat 20 yıllık tecrübesini 2006 yılında adlandırarak dizayn, mühendislik uygulamaları, inşaat ve işletme gibi çevre konularında faaliyet göstermek üzere kurulmuş bir firmadır.


Su ve atıksu arıtma projelerinde birlikte çalışabileceği inşaat mühendisleri, makine mühendisleri ve çevre mühendisleri arıyor. 


Başvuruda bulunacak adaylar 0216 465 82 26 telefon numarasından detaylı bilgilere ulaşabilirler. 


MASS Arıtma kendi bünyesinde yeni kadro kuruyor


Su ve atıksu arıtma tesilerinin anahtar teslimi yapımı ile ekipman imalatı alanlarında MASS Arıtma bünyesinde çalışacak mühendisler, proje müdürleri, muhasebe şefleri ve yardımcılar aranıyor... Arıtma tesis projelendirme işlerinde uluslararası proje prodedürüne hakim, ihale şartnamelerinde tecrübeli, yurtiçi ve yurtdışı teklif ve uygulama çalışmalarında yer alabilecek, çok iyi derece ingilizce bilen, seyahat engeli olmayan 2 yıl tecrübeli çevre mühendisleri, inşaat mühendisleri, makine mühendisleri MASS Arıtma'ya başvuruda bulunabilirler.


MASS Arıtma, muhasebe şefleri ve yardımcılarında ise üniversitelerin işletme, maliye veya iktisat bölümlerinden mezun 5 yıl tecrübeli adayları tercih ediyor. Tekdüzen hesap planı, genel muhasebe ve maliye muhasebesi konularına hakim aynı zamanda ithalat-ihracat konularında tecrübeli adaylar arayan MASS Arıtma, iş kanunu ve SGK mevzuatını bilen, bütçe,planlama ve raporlama çalışmalarında deneyimli, tercihen ingilizce bilen muhasebe şefleri ve yardımcıları arıyor.


MASS Arıtma'da çalışmak isteyen adayların özgeçmişlerini, önyazılarında çalışmak istedikleri pozisyonu belirterek fotoğraflı bir şekilde faks veya e-mail yolu ile göndermeleri gereklidir.


Faks : 0262 751 07 30

E-Mail : [email protected]


FYP Proje Geliştirme, projelerinde görevlendirilmek üzere ekip arkadaşları arıyor


Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren FYP Proje Geliştirme, satış müdürü, satış yönetmenleri, pazarlama müdürü ve perakende uzmanı arıyor


FYP Proje Geliştirme, satış müdürü pozisyonuna başvuracak adaylarda 4 yıllık üniversite mezunu olmasına ve gayrimenkul sektöründe en az 5 yıllık tecrübeli olmasına özen gösteriyor. Tercihen ingilizce bilen adayları talep eden firma MS Office programlarına hakim olan ve esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek adayları tercih edecektir.


Satış yönetmenleri pozisyonuna başvuruda bulunacak adaylarda ise gayrimenkul sektöründe 3 yıl deneyim arıyor. 


FYP Proje Geliştirme, pazarlama müdürü olarak işe alacağı adayda üniversite bitirmiş olmasına, ingilizce biliyor olmasına ve perakende alışveriş merkezi pazarlama alanında 5 yıl deneyimli olmasına bakıyor.


Perakende uzmanında aradığı özellikler ise yurtdışı engeli olmayan, uluslararası marka ilişkilerinde tecrübeli, perakende geliştirme ve kiralama sektöründe 5 yıl deneyimli adayları tercih edeceğini belirtiyor.


FYP Proje Geliştirme'de tüm pozisyonlar için ortak aranan özellikler MS Office programlarına hakim olması ve erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamış olmaları gerekiyor.


Bunların dışında FYP Proje Geliştirme, eğlence ve organizasyon alanında görev alacak güzel sanatlar, spor, çocuk gelişimi alanlarından birinde özel eğitim almış adaylar arıyor. Tempolu ve esnek çalışma saatlerine uyabilecek adayları arayan FYP PRoje Geliştirme, üniversite mezunu, eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seven, yaratıcılığı gelişmiş, sigara kullanmayan ve bağlantılı konularda en az 3 yıl tecrübeli adayların özgeçmişlerini değerlendirecektir.


Başvuruda bulunacak adayların [email protected] adresine başvurduklarını pozisyonu belirten önyazı ile cv'lerini göndermeleri gerekiyor.


İlknur Ekelik / emlakkulisi.com


Geri Dön