20 / 04 / 2024

Sinpaş GYO, yönetici arıyor! İnşaat sektöründe iş fırsatları!

Sinpaş GYO, yönetici arıyor! İnşaat sektöründe iş fırsatları!

Sinpaş GYO, bütçe ve raporlama yöneticisi; Yeni Yapı-Taca, inşaat teknikeri; Topoğlu ve Özkartallar, inşaat mühendisi ve mimar arıyor... İşte inşaat sektöründe haftanın iş fırsatları




Sinpaş GYO, Bütçe ve Raporlama Yöneticisi arıyor


Sinpaş GYO, UFRS’ye uyumlu mali tabloları hazırlayabilecek, mali tabloları inceleyebilecek, şirket bütçesini hazırlayabilecek ve yönetim kurulu ve üst yönetime periyodik bir şekilde raporlama yapabilecek Bütçe ve Raporlama Yöneticisi arıyor.


Adaylarda aranan özellikler ise sırasıyla şöyle: Üniversitelerin 4 yıllık İktisat ve İşletme mezunu olması, UFRS raporlama konularında 4 büyük denetim şirketlerinden birinde en az 3 yıl çalışmış olması, bilgisayar programlarını biliyor olması ve yoğun iş temposuna ayak uyduruyor olması.


İlgili adaylar www.kariyer.net adresi üzerinden 855542 numaralı ilana başvuruda bulunabilirler.


Yeni Yapı – Taca İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. İnşaat Teknikeri arıyor


Yeni Yapı – Taca ortak girişimi,  Atatürk Kültür Merkezi ve Kongre şantiyeleri için Makine Mühendisi, Elektrik Mühendisi,  Çerkezköy şantiyeleri için Mimar ve Şantiye Şefi, Sütlüce ve Çerkezköy şantiyelerine Hakediş Mühendisleri, Taksim, Küçükyalı ve Çerkezköy Şantiyeleri için ise İnşaat Kalfaları arıyor.


Soğuk Demir Ustaları ile İnşaat Teknikerleri de arayan Yeni Yapı-Taca ortak girişimi adaylarda en az 7 yıl iş deneyimi, otel, AVM gibi işlerde tecrübeli, şantiyelere yakın güzegahlarda ikamet eden adayların başvurularını dikkate alacak.


İlgili adaylar özgeçmişlerini [email protected] adresine hangi iş kolu için çalışmak istediklerini de belirterek gönderebilirler.


Topoğlu İnşaat San. Ve Tic. İnşaat ile Özkartallar İnşaat San. Tic. İnşaat Mühendisi ve Mimar arıyor


Özkartallar İnşaat ve Topoğlu İnşaat San. Ve Tic. Firmaları  proje sorumluluğu üstelenebilecek Mimar ve İnşaat Mühendisi arıyor. Topoğlu İnşaat Mimar adayını bayan olarak tercih ediyor. Adaylarda yabancı dil bilgisine önem veriliyor. Başvuruda bulunmak için:


Özkartallar İnşaat:  [email protected] ve 0 216 523 60 60

Topoğlu İnşaat: [email protected] ve 0 212 230 03 50


Gayrimenkul Yönetim Ticari Yapı ve Mülk Hizmetleri, bina yönetimi saha asistanı arıyor


İstanbul geneli bina yönetim projelerinde hukuki, teknik, ticari uygulama ve denetimlere destek verecek iyi derece bilgisayar bilgisi olan, yüksek okul mezunu, ehliyeti olan adayların başvurularını bekleyen Gayrimenkul Yönetim için başvuru adresi; [email protected]


Kardeş Limited, Mimar arıyor


Mimarlık ve İç Mimarlık bölüm mezunu, konu ile ilgili programlara hakim, aktif araç kullanabilen ve Avrupa Yakası’nda ikamet eden Mimar arayan Kardeş Limited, adayların yoğun olarak mağaza ve ofis dekoru yapabileceklerini belirtiyor. İlgili adaylar [email protected] adresine özgeçmiş gönderebilirler.


İntaç İnşaat Mühendislik ve Tic. Proje Mühendisi arıyor


İntaç İnşaat, ilgili bölüm mezunu, çelik yapılar ve betonarme yapılar projesinde deneyimli, İngilizce dil bilgisine sahip, konu ile ilgili programları bilen Proje Mühendisi arıyor. Adaylar, firmanın Ataköy ofisinde görev alacak. İlgili adaylar başvurularını www.kariyer.net adresi üzerinden 849276 numaralı ilana yapabilirler.


Remax Sembol Gayrimenkul Danışmanlık, Gayrimenkul Danışmanı arıyor


Remax Sembol,  İzmir  Küçükyalı’da yer alan ofisleri için Gayrimenkul Danışmanı arıyor. Adayların, en az lise mezunu olması ve MS Office programlarına hakim olması gerekirken Gayrimenkul Danışmanlık görevine ilgi duyması, girişimci, kariyer hedefi olan ve satılık-kiralık portföyleri oluşturabilecek, eğitime açık bay-bayan Gayrimenkul Danışmanı arıyor.


Başvuruları www.kariyer.net adresi üzerinden 853686 numaralı ilan koduna yapabilirsiniz.


Pimeks Group, İnşaat Mühendisi arıyor


Pimeks Group’un alüminyum proje departmanına Mimar, İnşaat Mühendisi ve İnşaat Teknikeri aranıyor. İlgili adaylar [email protected] adresine cv gönderebilir ya da 0 312 441 70 45 numaralı telefona faks geçebilirler.


KCS Mimarlık, İç Mimar arıyor


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, araç kullanabilen, konusu ile ilgili bilgisayar programlarına hakim, Anadolu Yakası’nda ikamet eden İç Mimar arayan KCS Mimarlık için başvuruda bulunacak adaylar www.kariyer.net adresi üzerinden 830852 numaralı ilana başvuruda bulunabilirler.


Arçel, İnşaat Mühendisi arıyor


İstanbul’da bulunan Arçel, hak ediş konusunda deneyimli, konu ile ilgili bilgisayar programlarına hakim, çelik kostürüksiyon ve imalat ve montajında tecrübeli ayrıca sigara kullanmayan İnşaat Mühendisi arıyor.

Adaylar www.kariyer.net adresinden 840912 numaralı ilana başvuruda bulunabilirler.


İlknur Ekelik / emlakkulisi.com


Geri Dön