26 / 04 / 2024

İş GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İş GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İş GYO'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik, Genel Kurul'un onayına sunulacak...



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2020 mali yılı bağımsız denetim şirketinin genel kurul onayına sunulması hakkında açıklama yaptı.

İş GYO'nun 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak görevlendirilmesine ve görevlendirmenin Genel Kurul'un onayına sunulmasına, oybirliği ile karar verildi.

İş GYO KAP açıklaması:
Denetimden Sorumlu Komite'nin önerisi ve Yönetim Kurulu'nun 9.03.2020 tarihli kararı doğrultusunda, Şirketimizin bağımsız denetim hizmetinin 2020 yılı faaliyet dönemi için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'den alınması hususu Genel Kurul'un onayına sunulacaktır.  


Geri Dön