25 / 04 / 2024

İş GYO Ankara ve Antalya'daki banka binalarını satıyor!

İş GYO Ankara ve Antalya'daki banka binalarını satıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Kızılay Banka Hizmet Binası ve Antalya Banka Hizmet Binası'nı toplam 69 milyon TL bedel ile satışa çıkardı.



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Ankara  Kızılay Banka Hizmet Binası ve Antalya Banka Hizmet Binası'nı satıyor. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 69 milyon TL olarak belirlendi. 


Ankara İli Kızılay İlçesi'nde bulunan Banka Hizmet Binası 1163 ada, 4 no'lu parselde yer alıyor. Toplam 873 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satış bedeli 45 milyon TL.


İş GYO Ankara ve Antalya daki banka binalarını satıyor!



İş GYO Kızılay Banka Hizmet Binası detayı için tıklayın


Antalya İli Muratpaşa İlçesi Balbey Mahallesi'nde yer alan Banka Hizmet Binası 341 ada, 77 no'lu parsel üzerinde konumlanıyor. Satışa konu olan gayrimenkul 24 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. 


İş GYO Ankara ve Antalya daki banka binalarını satıyor!


İş GYO Antalya Banka Hizmet Binası detayı için tıklayın


İş GYO tarafından Kap'a yapılan açıklama şöyle; 

Yönetim Kurulumuzun 28 Temmuz 2017 tarihinde yapılan toplantısında; portföyümüzde yer alan taşınmazlardan Ankara'da bulunan Ankara Kızılay Banka Hizmet Binasının 45.000.000-TL+KDV, Antalya'da bulunan Antalya Banka Hizmet Binası'nın ise 24.000.000-TL+KDV bedel üzerinden İş Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'na satılmasına ve satış bedelinin tapu devir tarihinde eş zamanlı olarak tahsiline karar verilmiştir. 


Öznur YASLI / Emlakkulisi.com



Geri Dön