16 / 04 / 2024

ÖİB Ankara ve İzmir'deki 3 gayrimenkulün satışını onayladı!

ÖİB Ankara ve İzmir'deki 3 gayrimenkulün satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara ve İzmir'deki 3 gayrimenkulün satışını onayladı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.



Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara'nın Etimesgut ve Çankaya ilçesinde yer alan 2 gayrimenkul ile  İzmir  Çeşme'deki bir gayrimenkul satış usulü ile özelleştirildi. Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

Kararda "Ankara İli Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi, 47545 ada 1 nolu parseldeki 17 bin 785 metrekare yüzölümlü taşınmazdaki 13 bin 261 metrekare Maliye Hazinesi hissesinin, özelleştirme ihalesinde 19 milyon 800 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Pırlanta Grup İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Gıda Otomotiv Petrol ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd. Şti.'ye ihale şartnamesi çerçevesinde satılmasına karar verildi." 
"İzmir İli, Çeşme İlçesi, Sakarya Mahallesi, 207 ada 4 nolu parseldeki 11 bin 829 metrekare yüzölçümlü taşınmazın özelleştirme ihalesinde 25 milyon 200 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Uzmar Uzmanlar Denizcilik Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti'ye ihale şartnemsi çerçevesinde satılmasına karar verildi."

"Ankara İli, Çankaya İlçesi, Lodumu Mahallesi 28684 ada 1 nolu parseldeki 4 bin 574 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ve üzerindeki yapıların özelleştirme ihalesinde 7 milyon 50 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Taysan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.'ye ihale çervesinde satılmasına karar verildi." ifadeleri yer aldı.

Teklif veren firmaların sözleşmeyi imzalamaması veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde ihaleler iptal edilecek.

 


Geri Dön