16 / 04 / 2024

ÖİB Ankara satılık gayrimenkul

ÖİB Ankara satılık gayrimenkul

ÖİB tarafından özelleştirme kapsam ve programında bulunan Tekirdağ ve Ankara'daki 2 gayrimenkulün satışı onaylandı...

ÖİB 4 ildeki 13 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi, Ankara, Muğla, Muş ve Yalova'daki 13 gayrimenkulü satış usulü ile özelleştiriyor. İhale 26 Kasım'da yapılacak..

ÖİB 3 ildeki 14 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara, Erzurum ve Yalova'daki 14 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriyor. İhale 24 Mayıs'ta gerçekleşecek..

ÖİB Ankara ve İzmir'deki 3 gayrimenkulün satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara ve İzmir'deki 3 gayrimenkulün satışını onayladı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

ÖİB 8 ildeki 33 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 8 ildeki 33 gayrimenkul satış usulü ile özelleştiriliyor..

ÖİB 3 ildeki 10 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla, Adana ve Ankara'daki 10 gayrimenkul özelleştiriliyor..

ÖİB Ankara'daki 6 gayrimenkulün ihale tarihini uzattı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, son teklif verme tarihi 29 Kasım 2017 Cuma günü olan Ankara'daki 6 gayrimenkulün tarihini uzattı..

ÖİB, 5 ildeki 10 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 5 ildeki 10 gayrimenkul satış usulü ile özelleştiriliyor..

ÖİB Ankara Gölbaşı'ndaki 11 gayrimenkulü satıyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara ili, Gölbaşı ilçesindeki 11 gayrimenkul ihale usulü ile satılıyor..

ÖİB'den Ankara'da 22 alanda özelleştirme kararı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara'daki 22 alan satış usulü ile özelleştiriliyor. İhaleler 5 Eylül ve 12 Eylül'de yapılacak..

ÖİB Ankara'daki 16 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Gölbaşı ve Çankaya'da bulunan toplam 16 gayrimenkulü “Satış” yöntemi ile özelleştirilecek. İhaleleri 14 ve 21 Şubat tarihinde gerçekleşecek.

ÖİB Ankara'daki 46 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara'daki 46 gayrimenkulü özelleştiriyor. Gayrimenkullerin son teklif verme tarihleri 2-16Mart, 13-20-27 Nisan olarak belirlendi.

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Satılık ev fiyatlarına pandemi etkisi!

Satılık ev fiyatlarında son bir yıl içerisinde büyük artış yaşandı. Pandeminin etkisiyle beraber özellikle yazlık bölgelerde satılık ev fiyatlarında yüzde 68 artış yaşandı. 

Velux Ankara satılık!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup ve Acity firmaları ortak girişimiyle inşa edilen Velux Ankara projesi satışa çıktı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Velux Ankara Velux Ankara satılık daire fiyatları...

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Referans Ankara satılık!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığında inşa edilen Referans Ankara projesinde 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Referans Ankara satılık daire fiyatları...

West Avenue Ankara satılık!

West Avenue Ankara satılık konut tipleri 1+1'den 4+1 seçeneklerinde değişiyor. Proje Ankara Batıkent'te YDA İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire!

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje 15 blok olarak hayata geçirildi...

Meva Şehir Ankara satılık daire!

Toplam 1800 adet daireden meydana gelen Meva Şehir Ankara projesinde teslimlerin 4 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Meva Şehir Ankara satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık!

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık dairelerin fiyatları 250 bin liradan başlıyor. Hemen teslim edilen Söğüt Bahçe Konutları'nda 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor...

Fortis Meridyen Ankara satılık daire!

Fortis Meridyen Ankara satılık daire fiyatları 950 bin liradan başlayarak değişiyor. Fortis Meridyen Rezidans projesinde daireler bu yıl sonunda teslim edilecek...

Open Sky Ankara satılık!

Open Sky Ankara satılık dairelerin fiyatları 136 bin liradan başlıyor. Yazıcı İnşaat imzasını taşıyan Open Sky Ankara projesinde teslimler bu yıl Ekim ayında yapılıyor...

Park Alyans Ankara satılık!

Park Alyans Ankara satılık dairelerin fiyatları 459 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Coşkun İnşaat projesi Park Alyans Evleri'nde daireler Mayıs 2017 yılında teslim ediliyor...

ÖİB Ankara satılık gayrimenkul Haberi

ÖİB Ankara satılık gayrimenkul

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Tekirdağ ve Ankara'daki 2 gayrimenkulün satışını onayladı. Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Tekirdağ ili, Muratlı ilçesi, Kurtpınar Mahallesi, 588 ada 1 parselde kayıtlı 21.671,72 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 4046 sayılı Kanun, İhale İlan Metni ve İhale Şartnamesi hükümleri çerçevesinde satış yöntemi ve pazarlık usulü uygulanmak suretiyle özelleştirilmesini teminen yapılan ihale sonucu ihale komisyonunca taşınmazın 3 milyon 660 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Reka Bitkisel Yağlar A.Ş.ye ihale şartnamesi esasları çerçevesinde satılmasına karar verildi.

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Ankara ili Gölbaşı ilçesi Virancık-İmar Mahallesi, 112596 ada 11 nolu parselde kayıtlı 1.000,00 metrekare yüzölçümlü taşınmazın, özelleştirme ihalesinde 757 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Selma Beydüz'e ihale şartnamesi çerçevesinde satılmasına karar...