23 / 04 / 2024

İş GYO Ege Perla AVM'nin değeri belli oldu!

İş GYO Ege Perla AVM'nin değeri belli oldu!

İş GYO İzmir Ege Perla AVM'nin ve içerisindeki 23 adet bağımsız bölümün toplam değeri 308 milyon 447 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 363 milyon 967 bin 460 TL  değer takdir edildi.



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)  İzmir  Konak'ta bulunan Ege Perla AVM değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

İş GYO Ege Perla AVM İzmir ili Konak İlçesi'nde Konak-Karşıyaka yolu üzerinde  Ankara  Caddesi ve Ozan Abay Caddelerine cepheli konumda yer alıyor. AVM'nin yakın çevresinde İzmir Adliye Sarayı, İzmir Posta İşletmeleri Müdürlüğü, Sunucu Plaza, Rod Kar İş Merkezi, Sabah Gazetesi, Sunset Plaza, Folkart Towers, Mistral İzmir projeleri ve Salhane Metro Durağı bulunuyor.

AVM'ye Ankara Caddesi ve Ozan Abay Caddesi'ne cepheli olması sebebi ile karayolu üzerinden özel araçlarla ve toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabiliyor. Ek olarak Salhane Metro durağına yakın olması nedeni ile raylı sistem ile ulaşım sağlanabilir.

İş GYO Ege Perla AVM nin değeri belli oldu!

Değerleme konusu Ege Perla projesi, İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi’nde yer alan ve tapuda; 3324 ada, 106 parsel numarasında kayıtlı, 18.392 metrekare yüzölçümlü parsel üzerinde yer alan A blok (Konut) 133 adet, B blok (Ofis) 110 adet ve C Blok (AVM) 108 adet bağımsız bölümden meydana geliyor.

İş GYO Ege Perla AVM ve içerisindeki 23 adet taşınmazın toplam değeri 308 milyon 447 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 363 milyon 967 bin 460 TL değer takdir edildi.

İş GYO'nun KAP açıklaması:

İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 3324 Ada, 106 No'lu Parsel'de bulunan bağımsız bölümlere ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır. 

Değerleme raporu için tıklayın


Geri Dön