23 / 04 / 2024

İş GYO kiracılarına kira desteği verecek!

İş GYO kiracılarına kira desteği verecek!

İş GYO'nun portföyünde yer alan alışveriş merkezi, çarşı ve ticaret alanlarındaki kiracılarına, kira desteğinin belirlenmesi konularında Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı.



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) portföyde yer alan AVM ve çarşı/ticaret alanları hakkında açıklama yaptı.

İş GYO'nun portföyünde yer alan alışveriş merkezi, çarşı ve ticaret alanlarındaki kiracılarına, Eylül-Aralık 2020 dönemini kapsayacak şekilde, güncel ziyaretçi sayısı ve kiracıların iş hacmi dikkate alınarak, kira desteği verilip verilmemesi ve verilebilecek kira desteğinin belirlenmesi konularında Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı.

İş GYO'nun KAP açıklaması.
Koronavirüs salgını kapsamında, Şirket portföyünde yer alan alışveriş merkezi, çarşı ve ticaret alanlarındaki kiracılarımıza, Eylül-Aralık 2020 dönemini kapsayacak şekilde, güncel ziyaretçi sayısı ve kiracıların iş hacmi dikkate alınarak, kira desteği verilip verilmemesi ve verilebilecek kira desteğinin belirlenmesi konularında Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılınmıştır.


Geri Dön