26 / 04 / 2024

İş GYO-NEF'in aldığı Zeytinburnu arsasının devir işlemleri devam ediyor!

İş GYO-NEF'in aldığı Zeytinburnu arsasının devir işlemleri devam ediyor!

Anadolu Cam Sanayii A.Ş ile Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş'nin İş GYO ve NEF ortaklığına sattığı Zeytinburnu arsasının tapu devir işlemleri tevhit ve ifraz işlemlerinin sonuçlanmasını takiben gerçekleşecek...



Anadolu Cam'ın yaptığı açıklama şöyle:


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. ortak girişimine satılmasına karar verilen;  İstanbul ili Zeytinburnu İlçesi'nde bulunan ve mülkiyeti Şirketimiz ile ana ortağımız Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Şirketi'ne ait olan toplam 130.024,5 m2 yüz ölçümlü taşınmazın satışına ilişkin tapu devir işlemleri tevhit ve ifraz işlemlerinin sonuçlanmasını takiben gerçekleştirilecektir.


İş GYO'dan yapılan açıklama şöyle:


Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi(NEF) ile müşterek proje geliştirmek üzere satın alma kararı verilen;  İstanbul ili Zeytinburnu İlçesi'nde bulunan ve mülkiyeti Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Şirketi ile Anadolu Cam Sanayi Anonim Şirketine ait olan toplam 130.024,5 m2 yüz ölçümlü taşınmazın(eski Topkapı fabrikası)  alımına ilişkin tapu devir işlemleri tevhid ve ifraz işlemlerinin sonuçlanmasını takiben gerçekleştirilecektir.


Bir önceki özel durum açıklamasının açıklama bölümü boş gittiğinden, açıklama yeniden gönderilmiştir.



Geri Dön