25 / 04 / 2024

İş GYO Tuzla konut projesi ertelendi!

İş GYO Tuzla konut projesi ertelendi!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Tuzla'da hayata geçirmeyi planladığı konut projesi ertelendi. Şirket ertelemeyle ilgili şu açıklamayı yaptı...



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Tuzla konut projesi hakkında açıklama yaptı.

İş GYO Yönetim Kurulu dün (5 Eylül 2018 Çarşamba) toplandı. Toplantıda, şirketin geliştirmeyi planladığı Tuzla konut projesinin, mevcut konjonktür dikkate alınarak, uygun yatırım koşulları oluşuncaya kadar ertelenmesine karar verildi.

İş GYO'nun Tuzla'da planladığı konut projesinin toplam maliyeri 691 milyon TL olarak açıklanmıştı. 53 bin 459 metrekare arsa alanına sahip olan arsa konum olarak E-5 Tuzla Kavşağı 300 metre, Tuzla Tren İstasyonu 400 metre, Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi 1,8 kilometre, Tuzla Marina 2,1 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı 17,5 kilometre uzaklıkya yer alıyor. 

İş GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzun 5 Eylül 2018 tarihinde yapılan toplantısında; Şirketimizin geliştirmeyi planladığı Tuzla Konut Projesinin, mevcut konjonktür dikkate alınarak, uygun yatırım koşulları oluşuncaya kadar ertelenmesine karar verilmiştir. Projeye ilişkin piyasa koşulları aktif olarak izlenecek olup, süreç içerisinde bir gelişme meydana gelmesi durumunda, söz konusu husus kamuya açıklanacaktır. 

Web: http://www.isgyo.com.tr/

 

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön