19 / 04 / 2024

Isı yalıtımı sayesinde faturalar azalıyor!

Isı yalıtımı sayesinde faturalar azalıyor!

Faturaları azaltmanın yolu ısı yalıtımından geçiyor. Sıcaklardan kornunmanın en iyi yollarından biri Isovoll ile yalıtım yapmak...



Türkiye için oldukça soğuk geçen kış aylarını geride bırakıyoruz. Sıcaklar yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladığında ise imdadımıza klima ve vantilatörler yetişiyor. Sıcaklarla bu şekilde baş ederken ay sonunda gelen faturalar ise cebimizi yakıyor. Gelen faturaların yanı sıra klima ve vantilatörlerin sebep olduğu hastalıklar da cabası. Oysa sıcaklardan korunmanın en sağlıklı ve etkili yolunu TÜBİTAK destekli yalıtım sıvalarıyla Isovoll sunuyor.


Kışın soğuğundan, yazın sıcağından korunmak bunun yanı sıra doğru bir yatırım yapmak için en etkili çözüm olan ısı yalıtımı, kışın soğuk havanın yazın sıcak havanın dış cepheden sızmasını önleyerek, ortam sıcaklığını koruyor. Bunun yanı sıra Isovoll, ısı yalıtımına sahip yapılarda kışın ısıtma amaçlı kullanılan enerjiyi yüzde 50 azalttığı gibi yaz aylarında serinleme amacıyla kullanılan elektrik enerjisinden de yüzde 50 oranında tasarruf etmemizi sağlıyor.


Paranızı Çöpe Atmayın, Doğru Yere Yatırım Yapın


Piyasada yoğun olarak kullanılan klasik yalıtım malzemelerinin kullanım ömürleri ve sağlık üzerindeki olumsuz etkileri ülkemizde yalıtım sektörü üzerinde oldukça olumsuz algılar yaratıyor.


Klasik yalıtım malzemeleri ilk bakışta avantajlı gibi görünen maliyet hesapları ile ortaya çıkıyor. Fakat orta vadede baktığımızda hem aile ekonomisine hem de sağlığa olumsuz etkileriyle yüksek riskler barındırıyor. Bu sebeple yalıtım yaptırırken kaliteli ürün ve uygulamayı tercih etmek çok önemli…


Tek bir uygulama ile bina ömrü boyunca ısı, su, ses ve yangın yalıtımı sağlayan Isovoll, klasik rakipleri ile karşılaştırıldığında, oldukça hesaplı ve avantajlı olarak öne çıkıyor.


Isovoll’ün üstün dayanıklılığı, etkin verimliliği ve sağlıklı olması gibi avantajları ise, Isovoll’ün tercih edilmesi için iyi bir neden…


Isovoll’ün bina ömrü boyunca aynı verimliliği muhafaza ettiğini ve ekstra tasarruf sağladığını belirten Isovoll Genel Müdürü Gökhan Güvener, doğru malzeme ve doğru uygulama ile yalıtım yapıldığında, yalıtımın cep dostu bir yatırım olacağını vurguluyor.“ Piyasada pek çok firma var. Bu firmaların çoğunluğunu merpen altı üretimler oluşturuyor. 


Doğru yalıtırımiçin halkın ve kamuoyunun bilinçlendirilmesi bizim için büyük önem taşıyor. Isovoll, soğuğa ve sıcağa karşı ısıtma ve soğutma masraflarından yüzde 50 oranında tasarruf sağlıyor. Beraberinde yalıtıma harcanan parayı, sağladığı kazançla birkaç yıl içerisinde amorti ediyor. Kısacası yalıtım kısa vadede değil, bina ömrü boyunca kazanç sağlıyor.”


Isı yalıtımı uygulamaları konusunda ayrıntılı bilgi almak için, www.isovoll.com internet adresini ziyaret etmeniz yeterli.


Geri Dön