26 / 04 / 2024

İşini evden yürütmek isteyenler için yeni yaşam biçimi

İşini evden yürütmek isteyenler için yeni yaşam biçimi

İşini evinden yürütmek isteyenlere, büyük konfor sunan yeni nesil yerleşim biçimi sayesinde şimdi iş dünyası ayrıcalıklı bir yaşama kavuşuyor



İstanbul'un yaşam mimarı Ağaoğlu tarafından, iş dünyasının merkezi Güneşli'de konumlandırılan My Residence 212 ise, sadece bir home office olmanın  dışında sunduğu  ayrıcalıklı  hizmetleriyle  bu  yeni  trendin  öncüsü olma yolunda.
 
Internet ve telekom hizmetlerinin gelişmesi, çalışanlara bulundukları her yeri ofise dönüştürme firsatı tanırken, hem ülkemizde hem de dünyada evden çalışma (home working) trendi giderek büyüyor. 2006 yılından beri ciddi bir yükseliş gösteren bu trend, özellikle ekonomik krizlerle çalkalanan dünyada, firmalar için çok daha az maliyetli bir çalışma yöntemi olmaya başladı.

Yapılan araştırmalar; 2008 yılında 4.2 milyon Amerikalının tam zamanlı olarak evden çalıştığını, İngiltere'de ise bu konuda % 16'lık bir artışın olduğunu ortaya koyuyor. Bunun en önemli nedeni, evden çalışan insanların çalışma saatlerinin, ofis çalışanlarına oranla daha yüksek olması. Çünkü ofistekiler ortalama haftada 42.2 saat, evdekiler ise 44.6 saat çalışıyor ve evde çalışanlar ofistekilere göre daha mutlu!

Amerikan Telework Coalition'ın yaptığı bir araştirmaya göre, şirketler ofis alanlarını küçülterek çalışan başına $3,000 - % 10,000 kâr edebiliyor.

Home office'in gelecek dönemlerde en fazla talep görecek trend olduğu aşikar. Her türlü teknik altyapının ve desteğin yer aldığı bu mini ev - ofis mekanları, çalışanların kendi özel alanlarını oluşturmalarım ve işten kopmamalarını sağlıyor.

Gerçekleştirdiği inşaat projeleriyle konut yapımı kadar, yeni yaşam merkezleri de inşa eden. Ağaoğlu, yarattığı My Residence 212 ile home office trendinin de öncüsü olacağını tüm Türkiye'ye gösteriyor.

Ev ve iş hayatının birleştiği My Residence 212, iş dünyasının merkezi Güneşli'de yer alıyor. Havalimanına yakınlığı, ulaşım kolaylığı, modern mimarisi ve içinde birçok hizmeti barındırması ise projeye artıdeğer katan özellikler. İş trafiğinden bunalanlar, yurt dışına sık sık seyahat edenler, kısaca iş hayatını kolaylaştırmak isteyenler için My Residence 212 çok cazip bir seçenek.

Girişteki 5 yıldızlı otelleri aratmayan lobi, misafirlerin ağırlanabileceği şık bir alternatif. 1 +1 ve 2+1 seçenekleriyle sunulan daireler, farklı ihtiyaçlara cevap vererek, ayrıcalıklı bir hayatın keyfini çıkarmak isteyenlere ideal yaşamın kapılarını aralıyor.

Güvenlikten konfora, sağlıktan teknik desteğe kadar iş jişamını ve hayatı güzel kılan ne varsa My Residence 212'de düşünülmüş. Toplantı salonları, CİP havalimanı ransfer hizmeti, cali center, 24 saat asistans hizmeti, vale rarking, restaurant-cafe-lounge, fitness center... İş hayatında ütün gözlerin neden bu projede olduğunu anlamak için My Residence 212'yi daha yakından tanımak yetiyor.

TOPLANTI SALONLARI
Tam donanımlı toplantı salonlarımız sayesinde, en son teknolojiye sahip ekipmanlarla rakiplerinizden daha etkili sunumlar yapabilirsiniz.

24 SAAT ÇOK DİLLİ SEKRETERYA
Ulusal veya uluslararası tüm bağlantılarınızı kolayca gerçekleştirecek, size ulaşmak isteyenlere 24 saat güler yüzle cevap verecek sekreterya hizmeti, My Residence 212 imkânlarından sadece biri.

EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETİ
Hem iş hem özel hayatınızı kolaylaştıracak danışmanlık hizmetlerini My Residence 212'de bulmak mümkün.Hukuksal danışmanlık hizmetleri hukuki konularda, seyahat ve eğlence danışmanlık hizmetleri ise kusursuz organizasyonlar planlamanızda size destek olacak.

CİP HAVALİMANI TRANSFERİ
Şehre adım attığınız an, dilediğiniz her noktaya konforlu bir şekilde ulaşmanızı sağlayacak CİP havalimanı transferi ile My Residence 212 farkını yaşayın.

HOUSEKEEPING
Siz yalnızca evinizin konforunda olmanın keyfini yaşayın ve işlerinize yoğunlaşın. Bırakın, sabah uyandığınızda terlikleriniz bile arzu ettiğiniz yerde olsun. İhtiyaç duyacağınız her ayrıntı, housekeeping hizmeti ile emrinize sunulsun.

VALE PARKING
My Residence 212'nin vale parking hizmeti ile aracınızı güvenli ellere teslim edin, park derdine son verin

FİTNESS
Gündelik hayatın karmaşası içinde zinde kalmanız için, benzersiz fitness imkânlarından faydalanın.

LOUNGE VE RESTAURANT
My Residence 2l2'de,Türk ve dünya mutfağının en özel tatları, siz ve değerli misafirlerinizin damak zevkine uygun olarak hazırlanıyor.
Forbes Şubat Sayısı


Geri Dön