28 / 03 / 2024

İskenderun Sahil Cami bugün açılıyor!

İskenderun Sahil Cami bugün açılıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Nihal Atakaş Camiinin (Sahil Camii) bugün ibadete açılacağını söyledi.



İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun sahil bandında hayata geçirilen Nihal Atakaş Camiinin(Sahil Camii)ibadete açılacağını müjdeledi. İskenderun Belediyesi'nde yer alan habere göre, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehrimizin eşsiz güzelliğine güzellik katacak olan camiinin bugün ibadete açılacağını söyledi.

KENTİN AYRI BİR GÜZELLİK KATTI

Camii yapımının tamamlandığını söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Nihal Atakaş Camii (Sahil camii) projesi kente ayrı bir güzellik kattı. Camii inşaatı büyük bir özenle titizlikle yapıldı. Bizlerde belediye olarak sürekli çalışmaları yakından inceledik. Camiinin Çevre düzenlemesini Fen İşleri Müdürlüğümüz ile Park Bahçe müdürlüğü ekiplerimiz proje uygun bir şekilde yaptılar. İskenderun’da bu eser bir sembol olacaktır ”diye konuştu.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Caminin kentimize, ülkemize örnek olacak bir güzellikte yapıldığını söyleyen Başkan Seyfi Dingil,”Bu anlamda Caminin yapımı için hiçbir şey esirgemeyen hayırsever iş adamımız Recep Atakaş’a şükranlarımı sunuyorum. Caminin planlanmasında ve yapımında emeğini esirgemeyen tüm kurum ve kişilere teşekkür ediyorum. Körfezin incisi şehrimize yakışacak nitelikte Nihal Atakaş Caminin ibadete açılışına tüm halkımız davetlidir.” şeklinde konuştu.


Geri Dön