19 / 04 / 2024

İskenderun TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

İskenderun TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ İskenderun konut projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte daireler yer alıyor. Projede 15 yıl vadeli ödeme seçeneği sunuluyor. İşte İskenderun TOKİ Evleri başvuru tarihleri...



Toplamda 4 bin 500 adet dairenin satışa çıkarılacağı İskenderun Toplu Konutları İskenderun Belediye Başkanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek.


TOKİ İskenderun Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Taksitlerin teslim sonrasında başlayacağı projede 15 yıl vade ile konut sahibi olabilmek mümkün. 


Alt gelir grubuna özel olarak ve sosyal konut niteliğinde satışa sunulacak olan  TOKİ  İskenderun Projesi 450 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek. 


İskenderun TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ İskenderun Konutları başvuruları yarın saat 14.00'te düzenlenecek törenle başlayacak ve İskenderun Belediyesi Sanat Merkezi' nde (Eski Nikâh Salonu) belediye görevlileri aracılığıyla yapılabilecek. 


TOKİ İskenderun Konutları başvuru koşulları!

1- Konut uygulamasının yapılacağı yerleşim biriminde en az 1 yıldır ikamet ediyor olmak ya da uygulama yapılan ilçe nüfusuna kayıtlı olmak, 

2- Alt gelir grubu kapsamında başvuruda bulunacak hane halkı aylık gelirinin 3.200 TL altında olması gerekiyor. 




Geri Dön