29 / 03 / 2024

İskenderun'un caddeleri dönüşüyor!

İskenderun'un caddeleri dönüşüyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde birçok cadde ve sokakta değişim ve dönüşümün devam ettiğini belirtti.




İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde birçok cadde ve sokakta değişim ve dönüşümün devam ettiğini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş ile birlikte Mahalle genelinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yol düzenleme, kaldırım ve parke çalışmalarını yerinde inceledi. Tüm mahallelere eşit hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”İskenderun’un her bir mahallesinde çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Yenileme çalışması kapsamda birçok cadde ve sokakta değişim ve dönüşüm devam ediyor. Muhtarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Mahalleye yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.


 


HEDEFİMİZ DAHA MODERN BİR KENT


Daha modern ve daha yaşanabilir bir İskenderun için, bölge genelinde yenileme çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini sözlerine ekleyen Başkan Seyfi Dingil,” Bir yandan projelerimizi takip ediyoruz. Diğer yandan rutin belediyecilik çalışmalarını devam ettiriyoruz. Ayrıca sosyal çalışmalarda yapıyoruz. Tüm bu hizmetler İskenderun için. Bizler halkımızın emrindeyiz. Bu çalışmaların peşinden de yine planlanan mahallelerimizde çalışmalarımız sürecek. Halkımıza hizmet etmek adına hedeflediğimiz çalışmaları devam ettirerek tüm sorunlara kalıcı çözümler bulmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.


Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş ise yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür etti.


İskenderun Belediyesi



Geri Dön