18 / 04 / 2024

İslam Memiş altın fiyatlarıyla ilgili yeni tahmin! Bu uyarıyı dinlemeden hareket yapmayın

İslam Memiş altın fiyatlarıyla ilgili yeni tahmin! Bu uyarıyı dinlemeden hareket yapmayın

Altın fiyatlarıyla ilgili yeni gelişme. Gram altın için İslam Memiş tarafından "Satmayın" uyarısı yapıldı. İşte altın yatırımı yapmak isteyenlere İslam Memiş'ten kritik uyarı...



Dolar hızla yükselirken, baskılanan gram altın ise 965 ila 970 TL arasında işlemini sürdürüyor. Dalgalanan kurdan dolayı tedirgin olan yatırımcı ise bazı soruların cevaplarını arıyor. Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten ise yatırımcıyı ilgilendiren yeni uyarı yapıldı.

GRAM ALTINDA YENİ SEVİYELER GELİYOR
Kapalı Çarşı ile Serbest piyasa arasında fiyat farkı yaşandığını he fırsatta dile getiren Memiş, 9 liralık makas aralığına vurgu yaptı. Yatırımcıları uyaran Memiş, "Gün içinde 970'e kadar işlemler gerçekleşti ama Kapalı Çarşı'da 983 lira. 9 liralık makas aralığı mevcut. Yine bankalardan almak istediğinizde altını, makas aralığını göz önünde tutun. Değişken fiyatlar göreceksiniz, altın düşüyor, almayalım, bekleyelim düşüncesinde olanları uyarmak isityorum" diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön