24 / 04 / 2024

Altın kahini İslam Memiş "Altın rekor kıracak" diyerek açıkladı: Son şans o tarihte, mutlaka alın

Altın kahini İslam Memiş

Altınlarla ilgili yaptığı tahminler nedeniyle artık altın kahini olarak adlandırılan İslam Memiş, altın fiyatlarında rekor patlamalar yaşanacağını ve ağustos ayında alım için son bir şans doğacağını ifade etti.



Altın fiyatlarındaki dalgalanma devam ederken, konunun uzmanlarından da art arda uyarılar gelmeye devam ediyor. Altın fiyatlarında yaptığı nokta atış tahminlerle bilinen para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten de altın fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklamalar geldi. Tarih vererek konuşan Memiş, fiyatların artacağını ve son bir alım şansı olabileceğini ifade etti. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön