25 / 04 / 2024

İslam Memiş altın ve dolar için bugünü işaret etti! Perde arkasındaki sır....

İslam Memiş altın ve dolar için bugünü işaret etti! Perde arkasındaki sır....

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ediyor. Altın fiyatlarında yaşanan bu gelişmelerden sonra yatırımcılar altınlarını bozdurmak için kuyumcuların yolunu tuttu. İslam Memiş'ten altın ve dolar için şaşırtan açıklama geldi...



Altın fiyatlarının değişeceği söyleniyor. Önceki aylarda altın alıp yatırım yapanlar altın fiyatlarındaki son dakika dalgalanmaların ardından kuyumculara akı etti.  Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş fiyatların seyriyle ilgili "Bütün varlıklarınızı satın, TL'ye geçin." dedi.

 İslam Memiş altın ve dolar için bugünü işaret etti! Perde arkasındaki sır....

Öte yandan da ''ister al ister sat. Yükselecek. Bu da benim taarrruzum bu de benim milli mücadelem'' dedi. Peki altın fiyatları yükselecek mi,  düşecek mi? Altın alınır mı bozdurulur mu? Dolar alınır mı satılır mı? İşte son dakika islam Memiş altın ve dolar yorumları..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön