23 / 04 / 2024

İslam Memiş altını olanları uyardı!

İslam Memiş altını olanları uyardı!

Altın ve Para Piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, gram altının bugünü ve yarınına ilişkin değerlendirmede bulundu.



Altın ve Para Piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, gram altının bugünü ve yarınına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Memiş kendine ait Youtube kanalında yaptığı açıklamada söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizdi.

"Altın aldığınızda dolar satın almış oluyorsunuz. Bunu unutmayın" 

Memiş, "Kısa vadede gram altın en fazla 1 ay, ben 1000 TL seviyesinin üstünü kısa vade için gram atın alımını yatırımcısına tavsiye etmiyorum ancak bunu neyi öngörerek söylüyorum: Yukarı bölgede 1050 lira seviyesini öngörerek. Serbest piyasalarda 1040 TL görüldü" dedi.

İslam Memiş altını olanları uyardı!

İslam Memiş, doların grama altına etkisinden de bahsederek, "Dolar TL'de öngördüğüm düşüş nedeniyle bir ay içerisinde gram altın TL'de 950 lira ile 1000 lira arasında bir dengelenme görmemiz mümkün. Önce 980 bandını görmek lazım sonra da 950 TL seviyesini görmek lazım ama ben kısa zamanda yani maksimum bir iki aylık süreç içinde 1000 lira seviyesinin üzerinde gram altın almayı düşünmem. 1000 lira seviyesinin altına sarkınca kademeli olarak alabilirim. 990, 980, 970 vs... makas aralıklarını göz önünde bulundurmak gerek" dedi.

Hiç altını olmayanlar dikkat


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön