29 / 03 / 2024

İslam Memiş, altının düşüşü sonrası bombayı patlattı! Bu iki detay gram altının kaderini belirleyecek

İslam Memiş, altının düşüşü sonrası bombayı patlattı! Bu iki detay gram altının kaderini belirleyecek

Altın fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Altın fiyatları bir anda düştü. Altın uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara büyük kar sağlatacak öneriler verdi. İşte tüm detaylar...



Altın fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme yaşandı. Fed'in faiz kararının ardından Fed Başkanı Jerome Powell'ın güvercin açıklamalarından destek bulan altının yükselişi uzun sürmedi. Dün ECB ve İngiltere'nin de faiz kararlarını açıklamalarının ardından altın fiyatlarında gevşedi.

Altın fiyatlarında düşüş yaşandı. Fed'in faiz kararı sonrasında hızlı yükselen ve gram altında tarihi yüksek seviyelerin görülmesiyle birlikte düşüş bugün net olarak anlaşılmış oldu.

Fed, ECB ve İngiltere'nin faiz kararlarını açıklaması ve merkez bankası başkanlarının sözlü yönlendirmeleri kapsamında güç kazanan altın bugün düşüş grafiği gözlemleniyor.

Merkez bankaları ılımlı yaklaşsa da enflasyon sorununun henüz ortadan kalkmadığını ve enflasyonu bitirene kadar da faiz artırımlarına devam edeceklerinin sinyallerini verdiler.

Altın fiyatları da hızlı gerileme yaşadı. 1960 dolar sınırına dayanan Ons Altın bugün 1881 dolar seviyesinde işlem görüyor. Gün içinde ons altın en düşük 1881 dolar en yüksek de 1918 dolar seviyesini görmüştü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön