07 / 05 / 2024

İslam Memiş 'Aman' diyerek uyardı! Yeni yıldan önce mutlaka yapılması gerekenler

İslam Memiş 'Aman' diyerek uyardı! Yeni yıldan önce mutlaka yapılması gerekenler

İslam Memiş, 2023 yılına girilmeden evvel ihmal edilmemesi gerekenleri açıkladı. İşte İslam Memiş'in 'Aman' deyip uyardığı o konular...



İslam Memiş 2023 yılına bırakılmaması gereken ödemeler listesine ehliyet harç ödemelerini de ekledi. Tüm ödemelerde artış beklediğini belirten İslam Memiş bu durumu, "Ehliyet alacağız veya ehliyet sınavına girmiş evladımız vardır. Yine 2023 yılından önce bu harçların ödenmesi gerekiyor bunları da geciktirmememiz gerekiyor. Yine geçmişe dönük bağlı bulunduğumuz ilçe belediyede veya büyükşehir belediyesinin internet sayfasına gireceğiz ve geçmişimizle alakalı herhangi bir evrak borcumuz var mı mutlaka sorgulamamız gerekiyor bu sorgulamalar da karşımıza çıkacak. Ödemeleri 2023 yılına bırakmamak lazım çünkü 2023 Yılı itibari ile vergilerde ciddi bir artış bekliyorum.” şeklinde açıkladı.

ARAÇ ALACAKLAR AMAN DİKKAT!

İslam Memiş Aman diyerek uyardı! Yeni yıldan önce mutlaka yapılması gerekenler

Araç almak isteyen ve bu araç alımında kredi çekmeyi düşünenlerin de 2023 yılı gelmeden karar vermesi gerektiğini belirten İslam Memiş, bu konu ile ilgili görüşlerini "2023 yılı ile alakalı kasko, sigorta ücretlerinde bir düşüş ben beklemiyorum. Şahsen araç fiyatlarında da bir düşüş beklemiyorum.  Belki döviz kuru gerilediği zaman kasko ücretleri de geriliyor, araba fiyatları da aynı sebepten gerileyebilir. Dolayısıyla ben beklemeyi tercih ediyorum diyen arkadaşlarımızın yine kasko ücretlerinde 2023 yılı itibari ile ciddi zamlarla karşılaşabileceğini şahsen tahmin ediyorum” cümleleri ile aktardı.

"2 AY İÇİNDE YAPTINIZ YAPTINIZ!"

Ödemeler konusunda 2023 yılında zamların görüleceğini belirten İslam Memiş, her türlü ödemenin son 2 aylık süreçte tamamlanması ve gerekli evrakların hazırlanması gerektiğini aktardı.

İslam Memiş, "Toparlayacak olursak arkadaşlar 2023 yılının 1 Ocak tarihi gelmeden iki aylık bir zamanımız var. Bu zaman içerisinde pasaportlarımız işte resmi evrak işlerimiz vergilerimiz gecikmiş zamlarımız gibi birçok işi halletmemiz gerekiyor. 2023 yılı 1 Ocak tarihi itibari ile zamlanacak olan veya bundan sonraki süreçlerde yeni zamlarla karşılaşacağımız bütün kalemlerin hazırlığını önceden yapmak lazım. Bu süreçten faydalanmak lazım. Bugünün işini yarına bırakmamak lazım. O yüzden kıymetli arkadaşlar 2023 yılı ile alakalı bu vergi harç ve cezalarla alakalı hazırlıklarımızı 2023 yılından en az iki ay önce yapmamız, tedbirimizi almamız gerekiyor ve kararlarımızı da net bir şekilde vermemiz gerekiyor.” şeklinde konuştu.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 6 Aralık 2022 tarihinde saat 21.57'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.63 Türk Lirası, euro 19,39 Türk Lirası, altının gramı ise bin 68 Türk Lirası değerinde.

Memur ve emeklinin maaş zammı belli oluyor!10 bin lirayı geçecek!

İslam Memiş, gram altında yeni rekor için tarih verdi! 2 müjdeyi beraber açıkladı

Motorinde fiyatlar bir kez daha oynadı! Akaryakıt fiyatları Salı günü yeniden değişecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön