19 / 04 / 2024

İslam Memiş bu kez sevindirdi! İşte altında alım fırsatı için son tarih

İslam Memiş bu kez sevindirdi! İşte altında alım fırsatı için son tarih

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmanın yıl sonuna kadar süreceğini söyleyen Memiş, döviz kurunda ve emtia fiyatlarında sert dalgalanmaların olduğunu paylaştı. 



Son zamanlarda Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş sebebiyle piyasalarda yaşanan hareketlilik tüm hızıyla devam ederken gram altın fiyatlarında da günlük iniş çıkışlar gerçekleşiyor. 

Altın ve Para Piyasalarının Uzman ismi İslam Memiş altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmaya dair önemli beyanlarda bulundu.

DÖVİZ KURUNDA SERT DALGALANMA

İslam Memiş bu kez sevindirdi! İşte altında alım fırsatı için son tarih

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmanın yıl sonuna kadar süreceğini söyleyen Memiş, döviz kurunda ve emtia fiyatlarında sert dalgalanmaların olduğunu paylaştı. Memiş, "Özellikle bu sert dalgalanmaların nedeninin döviz kurlarındaki Fed etkisi olduğu çok belirgin bir şekilde ortaya çıkıyor. Fed Başkanı ve Fed üyeleri ciddi açıklamalar yapmaya devam ediyor." dedi. Fed Başkanı ve Fed üyelerinin açıklamalarının dolar endeksinde, altının Ons fiyatında ve gram fiyatındaki dalgalanmalarda etkili olduğunu söyleyen İslam Memiş, belirsizlik ve risklerin de ciddi anlamda artmaya devam ettiğine dikkat çekti.

İşte İslam Memiş'in açıklamaları: Belirsizlik ve risklerin arttığı dönemlerde de altının Ons fiyatı 1615 ila 1660 dolar arasında dalgalanıyor.

İster istemez gram altında gün bazında günlük 20-30 lira gibi bir dalgalanmayla karşı karşıya kalıyoruz. Yıl sonuna kadar bu dalgalanmalar devam edebilir.

25-30 LİRA GİBİ FARK


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön