19 / 04 / 2024

İslam Memiş, doların kıracağı rekoru açıkladı! Tarih paylaştı!

İslam Memiş, doların kıracağı rekoru açıkladı! Tarih paylaştı!

Altın ve dolar hakkındaki analizleri ile sık sık gündeme gelen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2023 yılında dolar kuru için yeni zirveler öngördüğünü açıkladı.



Altın ve dolar hakkındaki analizleri ile sık sık gündeme gelen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2023 yılında dolar kuru için yeni zirveler öngördüğünü açıkladı. Memiş, ”Dolarda beklentisi olanlar mevcut, evet, 2023’te yeni zirveler bekliyor olacağım” cümelelerini kullandı.

İslam Memiş 2023 yılı dolar beklentisi ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Dolar TL kuru 18.83-84 Tl aralığında serbest piyasalarda. Bant aralığı var. Euro TL kuru ise yüksek. 19.98-20.02 lira seviyesinde. 20'nin üzerinde bir kur var.

İslam Memiş, doların kıracağı rekoru açıkladı! Tarih paylaştı!

Dolarda beklentisi olanlar var, evet, 2023’te yeni zirveler bekliyor olacağım. Özellikle yılın ikinci yarısından sonra dolarda 24-25 lira seviyesi gündemde olabilir ancak getiri bakımından gram altın gibi gram gümüş gibi getirisi olacağını zannetmiyorum.

2023 yılının tamamı çok belirsiz olacağından dolayı, kaos yılı olacağından dolayı yine riskleri bölmekte fayda var. Sepet kültürünü 2023’te devam ettiriyoruz. Çok karmaşık bir yıl olacak. Çünkü çok belirsiz. Burada kısa vadede alım satım yapmak isteyenler maalesef batacak. Bunda yapacak bir şey yok.

İslam Memiş elinde altını olanları uyardı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön