26 / 04 / 2024

İslam Memiş paylaştı: İşte doların coşacağı tarih!

İslam Memiş paylaştı: İşte doların coşacağı tarih!

Ünlü Ekonomist İslam Memiş, dolar ve bitcoin hakkında yorumlarda bulundu. Doların zirve yapacağını tarih vererek açıklayan Memiş, bitcoin için de iddialı açıklamalar yaptı.



Karar'da paylaşılan habere göre, ekonomi uzmanı İslam Memiş, dolara ilişkin sürpriz bir açıklama yaptı. Seçim sonrası dolarda hareketlenmeler olacağını söyleyen Memiş, doların 25 TL'ye kadar yükselebileceğini belirtti. 

Borsayla ilgili olarak Memiş, insanların uzun vadede borsaya yatırım yapmaları ve kumar olarak görmemeleri gerektiğini söyledi. Aynı zamanda, doların seçim sonrası 25 TL'yi görebileceği uyarısını tekrardan dile getirdi.

İslam Memiş paylaştı: İşte doların coşacağı tarih!

Memiş, 'Şu anda ekranlarda 18,81 lira seviyesinde bir kur gösteriliyor, ancak seçimlerden sonra bu kurun üzerinde yükselme yaşanabilir. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön