19 / 03 / 2024

İslam Memiş'ten elinde 1 doları bile olanlara '' bozdurun'' uyarısı geldi! Dolar o tarihte çakılacak...

İslam Memiş'ten elinde 1 doları bile olanlara '' bozdurun'' uyarısı geldi! Dolar o tarihte çakılacak...

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş elinde 1 doları bile olanlara ''bozdurun'' uyarısı yaparak doların çakılacağı tarihi açıkladı. İşte ayrıntılar...



Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde dolar olan vatandaşları uyardı. Doların çakılacağı tarihi açıklayarak ''bozdurun'' dedi. 

Ağustos ayını teknik düşüş ayı olarak gören İslam Memiş dövizini bozduracak vatandaşlara çok kazançlı çıkacakları bir yöntem açıkladı. İşte ayrıntılar...

Geçtiğimiz aylarda ülke ekonomisine katkı sağlamak için dolarlarınızı satın uyarısında bulunan İslam Memiş elinde dolar olan için yeni bir yöntem söyledi. Bunu yapanların çok kazançlı çıkacaklarını söyleyen Memiş, doların çakılaacağı kritik tarihi açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön